Hráčem 18. kola, III. třída sk. A Pardubice, se stává...

Datum kola: 23.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Filip Kubánek

47%

Útočník Dražkovic byl hlavní postavou derby v Mikulovicích. První gól vstřelil sám, druhý připravil pro Movsesyana. Obraně Mikulovic dělal velké problémy. Bohužel po likvidačním zákroku soupeře, za který následovala červená karta,  musel ze hry odstoupit. Má vážně zraněný kotník a sezona pro něj zřejmě skončila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Petr Zelinka 21%
3. Zbyněk Komárek 14%


0

 

 

V 18.kole Dražkovice podaly skvělý výkon, když v derby porazily lídra z Mikulovic. A tento skvělý počin se promítl do hlasování o nejlepší hráče kola. Vítězem se stal dražkovický Filip Kubánek, který byl hlavní postavou derby. Celkem získal 47% hlasů. Na druhém místě se umístil Petr Zelinka. Útočník Rosic podal proti Vysokému Chvojnu skvělý výkon a vysloužil si od Vás 21% hlasů. Na třetím místě skončil další zástupce Dražkovic - Zbyněk Komárek, ačkoliv ani neměl kvůli zranění hrát, nakonec nastoupil a odehrál výborných 90 minut. Obdržel celkem 14% hlasů.

Související články

Autor: L. N.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.