SESTAVA KOLA - 18.kolo Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 23.04.2016

0

 

18,kolo Pernštejn Vilém III.třídy je minulostí. Máme zde tedy další sestavu kola. Kdo je Váš favorit na hráče kola? Hlasovat můžete jako vždy každou hodinu až do středečního poledne.

 

 

představení hráčů :

 

Marek Schejbal ( Ostřetín ) - podal dobrý výkon, pochytal všechny střely Sezemic a pomohl tak svému týmu k důležitému vítězství.

 

 

Tomáš Maršíček ( Pardubičky ) - svoji brankou otevřel skóre zápasu proti Jaroslavi.

 

Lukáš Vladyka ( Dražkovice ) - v posledních zápas má skvělou formu, při velkém vítězství v Mikulovicích byl hlavní oporou defenzívy Dražkovic.

 

Stanislav Trunec ( Jaroslav ) - lídr obrany Jaroslavi byl jako vždy v osobních a hlavičkových soubojích jen těžko překonatelný.

 

Michal Morávek ( Rosice ) - stabilní opora rosické obrany. Neprohrál jediný souboj, neudělal žádnou chybu a to nebyl v plné zdravotní formě.

 

 

Levon Movsesyan ( Dražkovice ) - hbitý štírek pomohl svému týmu nejen skvělým napadáním, ale také vstřelenou brankou. Navíc po faulu na něj sekopala penalta.

 

Zbyněk Komárek ( Dražkovice ) - původně neměl vůbec hrát, v minulém kole se totiž zranil. Nakonec nastoupil a odehrál celých 90 minut. Vedl si velmi dobře, byl u zrodu první gólové akce Dražkovic.

 

Jiří Křížěk ( St. Máteřov ) - nejlepší hráč zápasu proti Ždánicím, jeho umístěná gólová střela proti byla trefou vítěznou.

 

Jan Roman ( Torpedo ) - dvěma góly zatížil konto Opatovic.

 

 

Filip Kubánek ( Dražkovice ) - hlavní postava derby. První gol vstřelil sám, druhý připravil pro Movsesyana. Bohužel utkání po likvidačním zákroku soupeře, za který následovala červená karta, nedohrál. Má vážně zraněný kotník a sezona pro něho zřejmě skončila.

 

 

Petr Zelinka ( Rosice ) - nadstandardní výkon s efektivitou v zakončení. Na první branku přihrál, druhou vstřelil sám. Skvělý v osobních soubojích. Podal svůj nejlepší výkon za poslední roky.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.04.2016 07:58 do 27.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor: L. N.

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.