Hráčem 20. kola, III. třída Tachov, se stává...

Datum kola: 07.05.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Petr Žíla

68%

Těžko si asi vzpomeneme, kdy naposledy někdo v naší hlasovací soutěži zvítězils tak ohromným náskokem, pokud vůbec kdy vyhrál. Jistě, je pravdou, že Petrovi pomohla absence největších rivalů, ale především jeho perfektní odvedený výkon v sobotním utkání Stříbra, ve kterém jeho Baník porazil Zadní Chodov 4:0. Avšak rozdíl mohl být ještě vyšší, kdyby byly domácí střelci přesnější. Petr však podal perfektní výkon, dirigoval hru pěkně z obrany, sbíral většinu balónů, dobře rozehrával a Chodovu nedal žádnou příležitost vsítit, což ho katapultovalo až na první příčku, gratulujeme.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Dominik Tkáč 9%
3. Aleš Smetana 7%


0

Středeční odpoledne nám opět odkryje výsledky sestavy dvacátého kola a prozradí tak, který hráč bude tentokrát pravděpodobně terčem našich zvídavých otázek. Dnes však vezměmě to již zmiňované vyhlášení trochu rychleji, ale o to snad také honosněji. Začněme od třetío místa a od teď už budete číst pouze jména, jména vítězů! 7% - Aleš Smetana (Sokol Kšice), ... 9% - Dominik Tkáč (TJ Lesná), ... ... ... 68% - Petr Žíla (Baník Stříbro)!

Všem vítězům gratulujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.