Hráčem 21. kola, IV. třída sk. B Nymburk, se stává...

Datum kola: 14.05.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Václav Gestřánek

35%

Václav Gestřánek (26) jako hráč podzimu dokázal vyhrát Hráče kola již podruhé. Při tom do utkání neměl kvůli zdravotním problémům ani nastoupit, ale je to sdcař svého týmu a bez fotbalu by nevydržel. Utkání se mu vydařilo, navíc dokázal vstřelit jednu branku z pokutového kopu. Byla to jeho již 11. trefa v aktuální sezóně, přestože nastupuje pravidelně na pozici středního obránce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. David Hájek 27%
3. Daniel Holas 21%


0

 

Hráčem 21. kola IV. třídy skupiny B se stal po velkém boji Václav Gestřánek (26) ze Žitovlic. Obránce, který nastoupil po jednozápasové pauze a svým výkonem a jednou vstřelenou brankou pomohl svému týmu k vítězství 5:2 nad béčkem Strak. Od našich čtenářů dostal dohromady 35% hlasů. Na druhém místě skončil David Hájek (38) z béčka Hrubého Jeseníka, který dokázal vstřelit hattrick proti Záhornicím, jeho tým si odvezl tři body za výhru 6:0. Od našich čtenářů získal 27% hlasů. Třetí místo patří Danielu Holasovi (17) z Křince, který korunoval svůj skvělý výkon úvodní brankou, nakonec Křinec zvítězil nad Chlebama 5:1. Od našich čtenářů získal 21% hlasů.

 

Sledujte náš web www.fotbalunas.cz i v dalších dnech. Do víkendu přineseme exkluzivní rozhovor s vítězem 21. kola, Václavem Gestřánkem.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.