Hráčem 23. kola, 1.A třída sk. B, se stává...

Datum kola: 21.05.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



František Svoboda

30%

je 19ti letý odchovanec SK Šlapanice, kde začal hrát fotbal ve svých 9ti letech. Zde toho moc neodehrál a působil spíše na hostováních v SK Slatina 2008-2012. Vyzkoušel si i působení na hostování v Sk Líšeň 2012-2015. Zatím poslední štací je Žďár nad Sázavou 2015-16, zde působí rovněž na hostování, jeho kmenovým klubem zůstavají SK Šlapanice. Ve Žďáře pravidelně chytá za jeho B-tým. O jeho skvělých výkonech v brance napovídá to, že byl v posledních dvou měsících hned 4 krát zvolen mužem zápasu. A nyní zvítězil i v anketě o hráče kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Karel Nováček 26%
3. Lukáš Petz 24%


0

Poslední hlasování o hráče kola přineslo nevídané drama, do posledních chvíle nebyl znán vítěz. Nakonec zvítězil se ziskem 30% hlasů brankář František Svoboda ze Žďáru nad Sázavou. Na stříbrný stupeň se vyhoupnul střelec Budišova Karel Nováček a bronzou příčku obsadil Lukáš Petz z Vladislavi. Všichni tři zmínění fotbalisté za celou dobu mezi sebe nikoho nepustili a rozhodovalo se jen mezi nimi.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.