SESTAVA KOLA - 23.kolo Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 21.05.2016

0

V tomto kole se do sestavy nejvíce prosadili hráči ze Slavoje Třešť, na to měla vliv jejich vysoká výhra v domácím zápase s Čáslavice 7:1. Nová Ves si zajistila tři body v závěru s Rantířovem 2:0. Náměšť po liknavém výkonu darovala body Telči 0:2. Vladislav doma nedokázala využít dvoubrankového vedení a remizovala s Kouty 2:2. Budišov si doma s přehledem poradil s Želetavou 3:1. Třebíči v závěru tři body zajistil Martin Mašek a tak porazila Hrotovice 2:1. Vrchovina B jen remizovala se Žďárem B 0:0.

 V tomto kole jsme přešli na rozestavění 3-4-3

Do branky se  postavil po výborném výkonu František Svoboda Žďár B, ten svým výkonem dováděl střelce SFK Vrchoviny B k šílenství.

Do obrany se vyšvihli hned dva borci z  Nové Vsi a to Jiří Krejčí a Petr Šandera, jako vyznamenání za to, že obrana Nové Vsi funguje bez výraznějších zádrhelů, v domácím prostředí Nová Ves inkasovala pouze 6 branek. K nim do obrany se propracoval Martin Mašek, ten rozhodnul svým gólem zápas s  Hrotovicemi.

V záložní čtyřčlené řadě figuruje Michal Vašíček Vrchovina B, pro svůj přehled ve hře. Jiří Nerad SK Telč, za krásnou akci, kterou sám s přehledem zakončil. Filip Nechvátal Slavoj Třešť, za černou práci, která většinou nebývá tolik vidět.Martin Mareš Slavoj Třešť, ten svými brankami hodně přistěl k domácímu vítězství.

O zakončení se starali tito střelci Karel Nováček Budišov-Nárameč, za svůj gólový návrat do základní sestavy. Filip Coufal Sokol Kouty, za svoje dva góly, kterými pomohl Sokolu k remíze. Lukáš Petz Vladislav, za svůj výkon v prvním poločase a následnou branku.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.05.2016 11:31 do 25.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.