Hráčem 9. kola, 1.B třída sk. A, se stává...

Datum kola: 23.10.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Václav Braun

55%

Hráčem 9. kola se stává Václav Braun z Bělé nad Radbuzou, která jako hostující tým jasně přehrála Chodský Újezd 9:2 a Václav Braun se dokázal zapsat do statistik jedním gólem.

Podle slov asistenta trenéra Cingroše, který byl s výkonem Václava Brauna velmi spokojený, odehrál nadprůmerné utkání a zasloužil si tak místo v sestavě kola.

Gratulujeme a přejeme mnoho dalších úspěchů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jaroslav Boček 26%
3. Jan Dufek 5%


0

Jaroslav Boček: Jaroslav Boček pomohl týmu Hraničář Častkov porazit domácí Hraničář Českou Kubici hned čtyřmi přesnými zásahy, proto mu zaslouženě patří místo v sestavě kola a stává se druhým nejlepším hráčem kola.

Jan Dufek: V zápase Sokola Mrákov s Dynamem Horšovský Týn padl pouze jeden gól a to hlavně díky dobré defenzivní práci, nakonec byl úspěšnější domácí Mrákov, který si udržel čisté konto. A i proto je Jan Dufek v sestavě kola.

Mikuláš Pustovojt: Druhý hráč z Bělé, tentokrát z druhého konce hřiště. Mikuláš Pustovojt se podílel na dobré defenzivní práci svého týmu a dostal tak místo v sestavě kola, nakonec se umístil na děleném třetím místě v hlasování o hráče kola.

Gratulujeme a přejeme mnoho dalších úspěchů.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.