Se svým výkonem jsem nebyl moc spokojen, mohlo by se mi dařit i líp, říká Braun

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 9. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Vítězem kola se nakonec s 55,26% stal Václav Braun z Bělé nad Radbuzou, který se rozmluvil o aktuální sezóně, ale taky o své kariéře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji vám k vítězství, jaký je to pocit, ovládnout hlasování v této anketě ?
Dobrý den, když jsem se to dozvěděl od trenéra tak jsem byl spokojen a velice překvapen že jsem to vyhrál.
Pojďme se podívat na vaší karieru, kde jste začínal s fotbalem ?
S fotbalem jsem začínal v Bělé nad Radbuzou jako minižák. Po pár letech jsem hrál v Domažlicích, Klatovech, v Sk Slavii jsem byl na výběru. Poté moje kariéra pokračovala do Německa za tým Djk Vilzing tam jsem byl spokojený, ale naskytla se mi příležitost jít hrát za Sfc Opava. A teď pomáhám zase ve svém rodném týmu.
O víkendu jste vyhráli 9:2 a trenér byl s výsledkem a hrou spokojený, obzvlášť pak s vaším výkonem, jak jste se po zápase cítil vy ?
S týmem jsem spokojenej ale chtělo by se snažit hrát s klidem a hlavně po zemi nemáme moc vysoký hráče na to aby jsme mohli hrát všechno vzduchem. Se svým výkonem jsem nebyl moc spokojen mohlo by se mi dařit i líp.
Loni jste skončili na čtvrtém místě, v čem je letošní ročník jiný ? Po minulé sezóně asi pomýšlíte na vyšší cíle, je tomu tak ?
Letošní ročník je jiný jen v tom, že jsme si mysleli že všechno půjde samo a bude se nám furt dařit, ale není tomu tak. Já osobně na vyšší cíle pomýšlím, ale není to v jednom člověku, musíme zabojovat jako tým.
Letos jste vstřelil svůj druhý gól a překonal tak svoje loňské statistiky, popište nám svůj víkendový zásah. A slavíte svoje góly nějak speciálně ?
Tak tento gól by se dalo říct že jsem si vybojoval sám. Dostal jsem míč do nohy od našeho gólmana Tomáš Jarina, poté jsem si narazil míč se spoluhráčem Václavem Landrgotem, a když už jsem mohl vystřelit, tak jsem nahrával na Dominika Franka, který zachoval chladnou hlavu a mě nahrával pod sebe, kde já už střílel gól do prázdné branky. Svůj gól slavím vždy stejně.
Příští kolo jedete do Meclova, co očekáváte od zápasu ?
V Meclově to bude těžký zápas, ale já věřím našemu týmu že zvítězíme.
Gratuluji a děkuji moc za odpovědi a snad se ještě někdy u rozhovoru s hráčem kola potkáme.
Děkuji za rozhovor, doufám že z toho něco vyčtete, nejsem moc dobrý spisovatel (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.