Martin Stejskal

Reportáž

FOTO: Jarošov sestřelil Novosedly šesti góly, Bednář se blýskl hattrickem


Fotbalisté Jarošova nad Nežárkou v 7. kole Okresního přeboru porazili Novosedly na jeho trávníku v poměru 6:0. Hosty poslal do vedení až ve druhém poločase Lukš po šesti, krátce nato přidal dva góly Bednář. Vedení navýšil Grünn se Strojkem. Hattrick v 85. minutě zkompletoval Patrik Bednář. Jarošov zvítězil podruhé v řadě a posunul se na třetí místo v tabulce, novosedelský celek zapsal už pátou prohru v probíhajícím ročníku.


Reportáž

FOTO: Číměř poprvé v sezoně prohrála, Jarošov rozhodl v první půli


Fotbalisté Jarošova ve 4. kole Okresního přeboru zvítězili doma nad Číměří 4:1. Domácí šli do vedení už během první půle díky Kučerovi a Grünnovi. Vstup do druhé půle vyšel domácím, když přidal třetí zásah Bednář. Za hosty pouze snížil Kubát. Definitivní pojistku přidal pět minut před koncem druhou brankou Bednář. Jarošov tak překvapivě obral jednoho z favoritů přeboru o body.


Reportáž

FOTO: Lodhéřov s Jarošovem sahal po třech bodech, o výhru přišel deset minut před koncem


Fotbalisté Lodhéřova remizovali ve 3. kole Okresního přeboru s Jarošovem. Do vedení je po třinácti minutách hry poslal Milan Melichar. Deset minut před koncem utkání ale dokázal vyrovnat hostující Filip Hryzák. Oba týmy se tak rozešly po remíze 1:1.