FOTO: Číměř poprvé v sezoně prohrála, Jarošov rozhodl v první půli


Branky


22

Fotbalisté Jarošova ve 4. kole Okresního přeboru zvítězili doma nad Číměří 4:1. Domácí šli do vedení už během první půle díky Kučerovi a Grünnovi. Vstup do druhé půle vyšel domácím, když přidal třetí zásah Bednář. Za hosty pouze snížil Kubát. Definitivní pojistku přidal pět minut před koncem druhou brankou Bednář. Jarošov tak překvapivě obral jednoho z favoritů přeboru o body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase spokojenější

V sobotu domácí fotbalisté přivítali na jarošovském hřišti tým z Číměře. V současné době v Číměři zažívají lepší fotbalové roky. Minulý ročník obsadila Číměř čtvrté místo a i v nové sezóně by měla Číměř patřit k těm nejlepším. I z tohoto důvodu mohli být hosté trochu překvapeni, že v Jarošově od začátku zápasu tahali spíše za kratší konec. Jarošov byl více na balónu a u všech důležitých soubojů byl dříve. Odměnou za domácí aktivitu byla vstřelená branka v 15. minutě. Matyáš Rakušan vybojoval míč na středu hřiště a jeho přihrávku využil Tomáš Kučera. Hosté měli ojedinělé šance. Nejvíce hrozili po našich zbytečných faulech okolo velkého vápna, ale žádná jejich střela se neujala. Místo toho přišel rychlý brejk a ve 29. minutě vstřelil branku Tomáš Grünn, kterému parádně nahrál Patrik Bednář. Domácí tak odcházeli do kabin s dvoubrankovým vedením. 

Domácí si připisují tři body

Ve druhém poločase na domácí chtěla Číměř vlétnout a pokusit se upravit skóre ve svůj prospěch. Nicméně po samostatném úniku Patrika Bednáře jarošovští v 50. minutě vedli 3:0. Díky tomuto výsledku hra na hřišti trochu opadla a hrál se udržovací fotbal. V 75. minutě se ale hosté dočkali. Po dlouhém nákopu propadl míč až k Jakubovi Kubátovi a Číměř snížila na 3:1. Díky vstřelení kontaktní branky Číměř ožila. Její šance na lepší výsledek zhatil v 85. minutě opět Patrik Bednář, který vsítil svůj druhý gól a potvrdil tím svůj výborný výkon na hřišti. Výsledek utkání odpovídá dění na hřišti. Tentokrát zůstali všechny body zaslouženě v Jarošově.

Autor: Martin Stejskal



Počet diváků: 80. Rozhodčí: MAŇHAL ING. Jan - TOMEČEK Josef, BROŽ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - FC Peč | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Jarošov čeká velmi těžký domácí zápas. Číměř se netají pro tuto sezónu s velkými ambicemi a má velmi kvalitní tým. K tomu si také mohou pomoci s hráči bystřického áčka, které hraje až od 17:00 ve Studené. Jarošov by mohl využít svého menšího hřiště, kde nemáte moc času a prostoru. Tipuji výhru domácích i díky tomu, že očekávám zajímavou diváckou kulisu, která bude 12. hráčem na hřišti.