Jaroslav Bořík

Kontakty:

Reportáž

FOTO: Mšeci to v sezóně opravdu pálí, tentokrát skolila Švermov


V sobotu jsme mohli být svědky atrativního zápasu mezi Švermovem a Mšecí. Prve jmenovanému týmu se v této sezóně nedaří a potvrdil to i v dnešním zápase. Naopak Mšec, spojená s Novým Strašecím, má tuto sezónu zatím velmi dobré skóre a devět bodů k tomu.


Reportáž

FOTO: Braškov v úvodním zápase sezóny zaskočil domácí Švermov


V sobotu se proti sobě postavily dva zajímavé kluby - SK Braškov a TJ Baník Švermov. Prve jmenovaný celek dokázal vytěžit ze zápasu všechny možné body, když na začátku druhé poloviny rozhodl Krovoza. Naopak domácí nedokázali na branku zareagovat a inkasovali tak ještě jednou, což pro ně byl již smrtelný zásah.


Reportáž

FOTO: Tuchoměřice porazily statečný Švermov rozdílem třídy


Švermov na své domácí půdě přivítal vedoucí Tuchoměřice, které góly opět nešetřily. Domácím nadělily bůra a naopak Švermov potřetí v řadě nezískal ani bod. Dvakrát se trefili Šahini se Sulíkem.


Reportáž

FOTO: Švermov doháněl ztrátu. Před Zavidovem se ale musel sklonit


Celkem 150 diváků a dva fotografové sledovali zajímavé utkání mezi domácím Švermovem a hosty ze Zavidova. Hosté ovládali průběh zápasu ještě chvíli po začátku druhé půle, domácí se ale jednou brankou nadechli k zázraku, který se však nekonal.


Reportáž

FOTO: Přestřelku rozhodly slepené branky


Celkem 11 branek padlo v Lidicích a u všeho byl přítomen s objektivem i Jaroslav Bořík. Podívejte se na momentky, které zachytil.


Reportáž

FOTO: Pozdeň zvítězila na Kladně, domácí dohrávali v devíti


Kladenský celek přivítal na svém hřišti Pozdeň. Domácí museli po poločase dotahovat jednogólové manko. To není nic nereálného, nebýt dvou vyloučení během druhého poločasu, které hrály hostujícímu celku karet. Ten už zápas ohlídal a bral všechny body.


Reportáž

Hosté berou bonusový bod

27.10.2019 19:54 Divize B 11

Na zápase fotil Jaroslav Bořík. Děkujeme!


Reportáž

Pospíšil zajistil Kladnu tři body

22.09.2019 08:29 Divize B 10

Na zápase fotil Jaroslav Bořík. Děkujeme!