Tereza Jánská

Reportáž

Netolice opustily poslední místo! Stachy srazil hattrickem Raušer


Posledním nedělní utkání se v rámci 1.B třídy skupiny B odehrálo v Netolicích, kam dorazily Stachy.


Reportáž

Bavorov rozhodl o vítězství nad Vacovem ve druhé půli


Vacov dokázal bodovat poslední čtyři utkání v řadě a jejich parádní formu měl v sobotu prověřit na svém hřišti Sokol z Bavorova.


Reportáž

Netolice jsou na jaře nadále doma stoprocentní, tentokrát vynulovaly Dražejov


Boj o záchranu letos přináší v 1.B třídě neuvěřitelnou podívanou a zásluhou na tom mají také Netolice, které doma přetlačily v rámci devatenáctého kola Dražjov.


Reportáž

Netolice vynulovaly Bělčice a nadále jsou ve hře o záchranu


Po těsné porážce na půdě Vlachova Březí chtěly Netolice naopak na povedený duel s Bavorovem, který odehráli svěřenci Romana Mužíka v posledním domácím zápase. Proti byly Bělčice, které však dorazily k zápasu v oslabené sestavě.


Reportáž

Snový vstup Mirovic do jara pokračuje, Třeboň však cítila křivdu


Jaro zastihlo mirovické hráče ve výborné formě a po vítězství nad Rudolfovem a remízou v Oseku čekal na svěřence Michala Čadka zatím nejtěžší soupeř, třeboňská Jiskra. Mirovice ovšem doma moc bodů nerozdávají a přesvědčila se o tom i Jiskra. O osudu utkání rozhodl až samotný závěr, kdy se domácí dostali zásluhou Jakuba Štochla do dvoubrankového vedení. Konečný výsledek 2:1 tak sice přinesl Mirovicím tři body, hosté však po zápase neskrývali pocit křivdy, který vzplál po několika diskutabilních rozhodnutích trojice rozhodčích.