3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 13:30

19.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Netolice jsou na jaře nadále doma stoprocentní, tentokrát vynulovaly Dražejov


Branky


26

Boj o záchranu letos přináší v 1.B třídě neuvěřitelnou podívanou a zásluhou na tom mají také Netolice, které doma přetlačily v rámci devatenáctého kola Dražjov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři s nulou

O osudu sobotního utkání se rozhodlo už v prvním poločase, okolo půl hodiny odehraného duelu. Dražejov, který doma vítězí a venku ztrácí, daroval domácím během tří minut dvě branky. Ve 25. minutě nejprve vypadnuvší míč od brankáře Brože skončil až u nohou Miroslava Raušera a o tři již zmíněné minuty později poslal domácí do dvougólového trháku Václav Vlášek. Dvaačtyřicetiletý hráč Netolic stál navíc ve 37. minutě na konci pohledné kombinace, která přinesla třetí branku v dražejovské síti. 

Stav utkání 3:0 nakonec vydržel až do závěrečného hvizdu a Netolice si tak nejen připsaly další tříbodové vítězství, ale zároveň se "Buchtáři" dotáhli i na další týmy, které jsou tabulkově výš. Naopak Dražejov se ve venkovních duelech nadále trápí.



Ohlasy k zápasu


1. FC Netolice
Martin Sklář - asistent trenéra: Výsledek víceméně odpovídá o tom, co se děla na hřišti. S klukama jsme si řekli, že doma nebudeme prohrávat. Dneska jsme mohli přidat i více branek a čisté konto je také bonus. Hosté se snažili hrát zejména na rychle protiútoky, v oslabené sestavě však moc proti naší obraně nevymysleli.

TJ Dražejov
Pavel Poláček - hráč: V Netolicích se nám vůbec nedařilo. A domácím jsme výhru dost ulehčili. První dvě branky jsme jim vyloženě darovali. První vypadl jistý míč našemu gólmanovi přímo na nohu Raušera. Druhý o tři minuty později jsme se nedohodli při rohu domácích a dali si po několika odrazech v podstatě vlastní branku. Třetí branku si nás chvíli před půlí pěkně vykombinovali na úrovni vápna domácí. Druhý poločas jsme měli několik šancí, ale efektivita na naší straně naopak selhala. Nastřelené břevno a dva nevyužité samostatné úniky bez branky rozhodli o konečném stavu z prvního poločasu. Nyní máme doma Chelčice a chceme určitě bodovat.



Sestavy


1. FC Netolice
M. Mádl [-] - M. Raušer [-] (72. J. Pivoňka [-] ) , J. Lukáš [-] , J. Skála [-] (46. V. Ficl [-] ) , P. Fux [-] , V. Vlášek [-] (59. D. Ryneš [-] ) , J. Urban [-] , M. Baloušek [-] (82. J. Miesbauer [-] ) , V. Fišer [-] , V. Plojhar [-] , M. Dzhuravets [-]

TJ Dražejov
P. Brož [-] - M. Bračok [-] (72. J. Holfeld [-] ) , D. Pojsl [-] , D. Hlavin [-] , M. Mertl [-] , J. Matas [-] (62. T. Pelc [-] ) , M. Křiváček [-] , P. Poláček [-] , D. Náhlík [-] (46. T. Martínek [-] ) , T. Hrčka [-] , F. Brázda [-]

Hráči zápasu: V. Vlášek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ondra Milan - HNILIČKA Jaroslav, HEINZL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Vladimír Marek
Tip experta: výhra domácích

Domácí hrajou pěkný fotbal a také hrají o každý bod, aby se udrželi v soutěži. Výhra domácích 3:0

Tip: výhra domácích

Domácí musí a jsou toho vědomi. Poslední výsledky napovídají o zlepšené formě. Doma zaberou za tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích