ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 16.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 16. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vitězem se stal Jan Rojík, hráč týmu TJ Slavoj Dvorec. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jaký máte pocit z výhry hráče kola?
Pocity jsou příjemné. Aspoň na chvilku se člověk cítí důležitě. Jako momentálně Luboš Trhlík, který vyhrál minulé kolo. Akorát nevíme, jestli ustojíme ten tlak být superhvězdy v týmu. (smích)
Jaké máte cíle do budoucna?
Cíl je dělat radost fotbalovým fanouškům Dvorce, nezávisle na tom, jaká soutěž se bude hrát.
Jaký je cíl týmu do této sezóny a daří se vám to splňovat?
Jak Luboš v rozhovoru řekl. Potřebujeme nasbírat co nejvíce bodů, abychom dohráli jaro v klidu. Upřímně jsme nečekali, že budeme na začátku jara stoprocentní. Všechno jde podle plánu.
Hrál jste jako brankař a teď hrajete v poli, proč jste se rozhodl si změnit pozici?
Dá se říct, že jsem pověsil rukavice na hřebík. V týmu máme 3 brankáře a všichni chtějí hrát v poli. Nejspíš to bude tím, že v bráně to není tak záživný. Nebo také hraje roli bolest očí z průběhu zápasu. (smích)
Jak byste ohodnotil kolektiv týmu ?
Ve Dvorci je zásada mít dobrou partu. Není to jen o fotbalu, ale i o tom se sejít, dát si pivo, pokecat.
Jaký soupeř je pro vás nejzajímavější v lize?
Neřekl bych nejzajímavější. Nepomuk je pro nás rival. Je to soupeř, kterého chcete za každou cenu porazit. Zápasy bývají vyhrocené a je to takové zpestření v průběhu sezony.
Jaký je pro vás nejsilnější zážitek co se týče fotbalu?
Nejsilnější zážitky z fotbalu mám z působení v mládežnických kategoriích za už neexistující SK Strakonice 1908. Bylo to období, kdy jsem fotbal měl opravdu rád a nežil jsem ničím jiným. Super parta kluků, úspěchy jak individuální tak i klubové. Rád na to vzpomínám.
Jak jste začal s fotbalem?
Nejsem si úplně jistý, ale začalo to tak, že jsem jako malý nejspíš zakopl o nějakou kulatou věc. A ta věc mě pronásleduje do teď. (smích) Začali jsme s bráchou myslím v 9 letech v Nepomuku sami od sebe.
Máte nějaký sen, který byste si chtěl splnit?
Za mlada jsem chtěl hrát za Real Madrid. Možná, že když bude jejich skaut sledovat tento portál, mohl by si mě všimnout. Nikdy není pozdě. (smích)
Motivuje vás výhra hráče kola k předvádění ještě lepších výkonů?
Osobně dělám na hřišti co můžu. Někdy máte den, kdy to prostě nelepí a kdy na co sáhnete, to prostě vyjde. Motivace je vyhrávat zápasy.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.