Nabídka z Bundesligy už asi nepřijde, i když nosiči vody jsou potřeba všude, říká hráč 22. kola Ondřej Vrabec

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče 22. kola a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Ondřej Vrabec se v rozhovoru rozpovídal o svém výkonu v utkání proti Klecanům, budoucnosti v Jílovišti a nebo prozradil také to, jaký je jeho předzápasový rituál!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v hlasování o hráče kola. Jaká byla reakce spoluhráčů?
Děkuji. Reakce byly pozitivní. Stejně, jako já, nejdřív nechápali, jak jsem se do nominace dostal. Teď jsou samozřejmě rádi, že jim přispěju do kasy.
V utkání proti Klecanům se Vám dařilo a připsal jste si i gólovou asistenci. Byl to jeden z Vašich nejlepších výkonů v probíhajícím ročníku?
Do "top" výkonu to mělo daleko, byl to spíš takový průměr, ve kterém jsem byl u důležitých momentů. Je pravda, že centry měly docela kvalitu. Dva “rohlíky” našly Matěje Rajnocha, ten ale mojí asistenci odmítl, a tak dal potom gól roku sám. Jsem však především rád, že jsme vyhráli. Měli jsme anglický týden, během sedmi dní tři zápasy, únava už byla znát.
Máte před zápasy nějaký rituál?
Káva, záchod, Red Bull a kvalitní protažení.
V příštím kole jedete do Chlumce. Co bude Vaše hlavní zbraň, abyste proti lídrovi soutěže měli šanci na bodový zisk?
Musíme navázat na to, co nás zdobilo v posledních utkáních, a to je poctivý týmový výkon, makat jeden za druhého a využít šance, které si vytvoříme. Budou nám sice chybět dva nejlepší uklízeči pokojíčků Kůča s Vencou (Jakub Kučera, Václav Janoušek), ale věřím, že je dokážeme nahradit. Třeba já (směje se). Porazit můžeme každého, je to jen o nás.
Na jaře se vám poměrně daří a po šesti odehraných zápasech jste se v tabulce dokázali vyšplhat na pátou příčku. Jaké jsou vaše ambice co se týče konečného umístění?
Máte pravdu. Nerad bych to zakřikl, ale na jaře nám to docela šlape. Sbíráme body jak za nákup v Albertu, a o to víc nás mrzí jediná prohra s Kralupy. Samozřejmě chceme hrát co nejvýš, hlavně, aby nás to ale bavilo. Když udržíme "top 5", bude to fajn. Pivo si dáme tak či tak.
Vy jste do Jíloviště přišel v červenci roku 2021, a tohle je tak pro Vás druhá sezona v zelenobílém dresu. Jaký byl dosavadní nejhezčí moment, který jste zde zažil?
Na Jílovišti je zážitkem každý trénink a zápas. Nicméně mám v paměti hned první utkání v této sezoně proti Milínu. Vyhráli jsme, dal jsem gól a v kabině byl pak obrovský lauf.
Jak dlouho zde plánujete zůstat?
Momentálně nic měnit nechci, na Jílku jsem spokojený, je tu dobrá parta a nic mi tu nechybí. Tuším, že nabídka z Bundesligy už nepřijde, i když nosiči vody jsou potřeba všude.
Podle Vašeho Instagramu je patrné, že jste milovníkem několika sportů. Který je po fotbale Vašemu srdci nejblíže?
Je to tak, sporty mám rád všechny. Každopádně v létě vede tenis a v zimě hokej a lyžování.
Čím se živíte?
Primárně pracuji jako učitel tělesné výchovy na základní škole a o víkendu jezdím jako produkční pro O2 TV Sport na zápasy Fortuna ligy.
Tradiční otázka na závěr - bude pro Vás triumf v naší anketě znamenat nějaký příspěvek do klubové kasy?
Určitě bude. Pokladník Vojtano už mi poslat QR kód.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.