„Jsme na jedné lodi“ Říká hráč kola Michal Kotek

Již třetí hráč nymburského Polabanu za poslední 4. soutěžní kola obdržel ocenění pro hráče kola a my vám nyní přinášíme rozhovor právě s hráčem kola, Michalem Kotkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jako první bych vám chtěl pogratulovat, jaké z toho máte pocity?
Děkuji. V první řadě jsem vděčný za nominaci. Samotného ocenění si moc vážím. Stále však upřednostňuji týmové ocenění před individuálním.
V hlasování jste obdržel 72% všech hlasů. Značí to silnou fanouškovskou základnu pro vás, hráče Polabanu?
Ano, přesně jak říkáte. Máme okolo sebe spoustu fanoušků a kamarádů, kteří jsou s námi na jedné lodi. Tím bych chtěl poděkovat všem, co pro mne hlasovali!
Derby mezi Bohemií Poděbrady a Polabanem Nymburk má vždy velký náboj. Cítil jste se nervózní před takovým utkáním?
Derby je pro mě stále pikantnost. Vždy se na něj moc těším. Bývám nervózní před každým zápasem. S úvodním hvizdem sudího ale vše zmizí a soustředím se jen na hru.
Právě na již zmíněném vašem víkendovém utkáním bylo 200 diváků, což je na tuto soutěž nadstandartní. Jste rádi za takovou podporu?
Jsem rád, že si diváci stále najdou cestu na stadiony. Osobně se mi hraje před pěknou kulisou lépe. Líbí se mi, že to nejiskří jen v poli, ale i mezi fanoušky.
Jste již třetím hráčem za poslední 4 kola, který toto ocenění z vašeho týmu vyhrál. Značí to silnou formu individualit v Polabanu?
Nevím, zda se tomu dá tak říkat. Myslím, že hrajeme dobrý, náročný fotbal, jako tým. Takže když se pak najde někdo v těchto statistikách, tak je to hlavně zásluha celého týmu. Vítězství v anketě je pak třešnička na dortu a vzpruha pro další práci.
O víkendu vás čeká utkání s Unionem Čelákovice. Jak toto utkání vidíte?
Víme, že když budeme hrát organizovný fotbal, šance si dokážeme vytvořit a máme šanci na úspěch! Ale musíme být pokorní, stát nohama na zemi a táhnout za jeden provaz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.