Pro mě šlo o zápas po menší pauze, říká Matěj Trnka

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Matěj Trnka z Okříšek B, který přispěl svým dobrým výkonem k výhře nad Radoticemi. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Matěji, gratuluji Ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Děkuji, z mého pohledu to pro náš tým byl velmi náročný zápas a tří bodů, které jsme získali si velmi ceníme. K zápasu jsme přistoupili zodpovědně a plnili si to, co jsme si před zápasem řekli. Zápas byl velmi soubojový, ale troufnu si říct, že jsme místy soupeře dokázali přehrát naší kombinační hrou i přes těžký terén, který na hřišti v Radoticích byl.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem?
Tady bych asi navázal na ostatní, kteří zde odpovídají, že se neradi hodnotí. Pro mě šlo o zápas po menší pauze vynucené zraněním z úvodního kola proti Opatovu, takže to bylo trochu znát, ale spoluhráči mi pomohli a kdybych měl zmínit situaci, která mi dala nejvíce zabrat, tak to byl přímý kop z hranice vápna zahrávaný Martinem Habichem, se kterým jsem měl spoustu práce a jsem rád, že jsem jeho velmi nepříjemnou ránu dokázal dostat mimo prostor „tří tyčí.“
Nyní vás čeká zápas s Šebkovicemi „B“ Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí?
Už na podzim to byl zápas, kde bylo k vidění vcelku dost šancí na obou stranách. Proto očekávám podobný průběh. My se musíme soustředit primárně na sebe a s ohledem na to, že půjde o domácí zápas, tak budeme chtít využít domácího prostředí a naplno bodovat.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
Tady asi nikoho moc nepřekvapí, když řeknu, že to byl můj táta. Bylo to zhruba v šesti nebo sedmi letech. Začínal jsem ve Starči, ale s ohledem na spolupráci v kategoriích mládeže jsem si už v žácích a následně i v dorostu dostatečně vyzkoušel působení v Okříškách, které právě se Starčí spolupracují. Epizodně jsem také strávil půl roku v mladším dorostu v HFK Třebíč.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Když jsem byl mladší, tak jsem těch oblíbenců míval více. Za poslední roky jich už bohužel taky pár ukončilo svou kariéru, nicméně zařadil bych sem Manuela Neuera, Thibauta Courtoise a pro mě velkého srdcaře Florina Nitu.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Na české scéně to je AC Sparta Praha, ze světových klubů FC Bayern Mnichov a Real Madrid CF.
Jaké máš koníčky?
Kromě fotbalu, kterým trávím spoustu času se rád podívám na automobilové soutěže, ať už v Čechách nebo ve světě. Pokud mám čas, rád se podívám na nějaký krimiseriál nebo něco zábavnějšího.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Pro mě asi nejtěžší otázka rozhovoru, jelikož já na kulturu moc nejsem. Po většinou jsou to komedie nebo něco ze sportovního odvětví, případně filmy z rodinného prostředí.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Smažený řízek s bramborovým salátem a nealko ochucený Birell.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.