"Jsem moc rád, že můžu sdílet kabinu se super lidmi a fotbalisty v Proseči." Říká vítěz fanouškovského hlasování o hráče kola Tomáš Rybička.

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 19. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Fanoušci tě zvolili hráčem kola, jaké jsou tvé pocity?
Pocity jsou fajn, výhra mě moc potěšila.
V zápase 19. kola jsi vstřelil jednu branku, jak se rodila gólová situace?
Na gólové situaci má největší podíl Prosečská fotbalová legenda Jarda Marek. Skvěle podržel míč a nahrál mi ve vápně do pozice, kdy jsem byl úplně sám a já jsem konečně prolomil svoji střeleckou smůlu.
Váš tým je aktuálně na 3. místě, jak hodnotíš dosavadní výkony týmu?
Naše výkony hodnotím velice pozitivně. I když jsme měli v určitých zápasech smůlu, ale to ke sportu patří. Myslím, že v týmu máme velkou kvalitu. Věřím, že se v tabulce posuneme ještě výš a zabojujeme o vítězství v soutěži.
Máš nějaký vysněný klub, ve kterým by jsi chtěl hrát?
V mládí jsem samozřejmě, jako každý mladý fotbalista, měl nějaké sny. V současné době už takhle vůbec nepřemýšlím a jsem moc rád, že můžu sdílet kabinu se super lidmi a fotbalisty v Proseči. Máme skvělou kamarádskou partu a každá společná událost mi vždy zlepší náladu.
Jak jsi se dostal k fotbalu?
K fotbalu jsem se dostal u nás v Proseči, kdy jsem navštívil trénink přípravky.
Mimo fotbalu, děláš i jiný sport?
Se svým velkým kamarádem a spoluhráčem Petrem Hromádkou se mimo fotbal věnujeme pravidelnému posilování.
Je nějaký hráč ve světě ke kterému vzhlížíš?
Baví mě Lionel Messi. Také jsem, jako velký Sparťan měl rád Václava Kadlece. Ten bohužel doplatil na častá zranění. Kdybych měl vybrat nějaký reálný vzor, tak je to odmala už jednou zmiňovaný Jarda Marek. Svoje kvality nám ukazuje každý týden a pro mě je jeho výkonnost v jeho letech obdivuhodná. Pro Prosečský fotbal dokázal hodně.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.