"Hlavně záleží na partě, jak je dobrá parta, tak to prostě baví!...", chválí si spoluhráče hráč 19. kola Roman Filip

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 18. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde. I v 19. kole zvítězil hráč Chocerad, tentokrát to byl Roman Filip.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Svou nominaci jste si vysloužil výkonem proti týmu Nespek. Vyhovují Vám zápasy, kde padá hodně gólů?
Tak samozřejmě je hezké, když padá hodně gólů, hlavně pro oko fanouška, ale zrovna v tomto zápase to trochu mrzí, když dáme 4 góly venku u silných Nespek a prohrajem. Spíš jsem rád za to jak jsme se o poločase za stavu 3:0 dokázali nahecovat. A taky to pak na tom hřišti bylo vidět. Druhý poločas byl úplně o něčem jiném a málem nám vyšel i obrat.
Máte před zápasem nějaký rituál? A jaký?
Rituálků pár mám, oblíbená muzika, která se pár klukům v kabině nelíbí jelikož muziku mám na starosti já, ale řekněte kdo nemá rád Kabáty? (směje se) Pak na hřiště jenom pravou a dál už mě nic nenapadá, tyhle jsou pro mě asi nejdůležitější.
Zápas proti Dolním Kralovicím dopadl jednoznačně. Jak byste ho popsal?
První poločas bylo spíš trošku víc štěstíčka na naší straně, ale jednoznačné to v první půli úplně nebylo. Druhý poločas byl už o hodně lepší z naší strany, držení balónu, náběhů apod. Nevím čím to, že máme lepší spíš druhé poločasy, snad příští zápas v Kondraci půjde hned od začátku!
V sobotu čeká Chocerady těžké utkání v Kondraci. Co od zápasu očekáváte?
No rozhodně jim máme co vracet. Doma nám nadělili 4 fíky a jeli dom. Doufám že jim to vrátíme se vším všudy. Bude to těžký zápas, do předu mají mladý fofrníky a vzadu zkušenosti v podobě Liziho (směje se). Ale doufám, že zápas zvládneme a odvezeme si 3 body!
Je podle Vás v týmu někdo, na kom hra Chocerad stojí, nebo se tým soustředí spíše na kolektivní výkon?
Spíše se soustředíme na kolektivní výkon, ale kdybych měl říct jedno jméno tak je to určitě náš golman Nok (David Tomáš) když se nedaří, tak nás drží svými zákroky, za které by se nemusel stydět ani Neuer.
Máte nějaký fotbalový vzor?
Jednoznačně táta Roman Filip st., který mě od mala k fotbalu vedl a podporoval. A pak možná trochu i nějaký ten Messi. (směje se)
Co Vás na fotbale baví nejvíce? Užijete si rád pozápasové pivo?
Hlavně záleží na partě, jak je dobrá parta, tak to prostě baví! A tady je parta na jedničku s hvězdičkou! A pivečko po zápase? Jasná věc! Po výkonu je potřeba protein!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.