ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 18.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 18. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal 24letý útočník Žákavy B. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jaký máte pocit z výhry hráče kola?
Pocit je to skvělý, určitě jako pro každého hráče, kterému se to povede. Popravdě jsem to tentokrát nějak moc nesledoval a o to větší překvapení to bylo, když jsem viděl výhru.
Jak jste se dostal k fotbalu?
K fotbalu jsem se dostal už od mala, kdy jsem si s tátou kopal na zahradě, když jsem byl větší tak mi přihlásil na fotbal, takže hlavně díky němu.
Jak vidíte budoucnost fotbalu v Žákavé?
Žákavou mám v srdíčku od doby co tam hraji, chtěl bych tam ideálně i skončit až budu mít věk na ukončení kariéry.
Jaké máte cíle do budoucna?
Osobní cíle určitě v práci u hasičů nějaké jsou, ale ty fotbalové když to vezmu s týmem, tak se dostat co nejvýše to půjde a užívat si každý zápas do kterého nastoupíme, osobní fotbalový cíl je vyhrát nejlepšího střelce soutěže.
Jak jste spokojen s kolektivem v týmu?
S kolektivem jsem velmi spokojen, jak v mužstvu A, tak v mužstvu B, kde v obou týmech jsou skvělí kluci a skvělá parta a jsem moc rád že mohu být součástí.
Jaký máte cíl s týmem do této a příští sezóny?
Cíl v této sezóně, určitě se vrátit ze čtvrtého místa na třetí a udržet ho do konce sezóny a v příští sezóně uvidíme. Jaké ambice budou mít trenéři, určitě vysoké či nejvyšší příčky, alespoň za mně.
Jaký je pro vás nejsilnější zážitek, co se týče fotbalu?
Nejsilnější zážitek byl asi v dorostenecké soutěži, kdy jsme šlapali od začátku sezóny a vyhráli krajskou soutěž a v dospělém fotbale otočit zápas.
Proti jakému soupeři se vám hraje nejlépe a nejhůře v lize?
Bohužel ty týmy nemohu jmenovat, ale každý soupeř umí být nepříjemný, s některými to jde lépe s některými hůře.
Máte nějaký sen, který si chcete ještě splnit?
Sen určitě je, podívat se na Messiho živě v Barceloně, pokud se to povede a co se týče našeho fotbalu v Žákavé, tak určitě ty nejvyšší příčky.
Motivuje vás výhra hráče kola k předvádění ještě lepších výkonů?
Určitě ano, jak jsem řekl, pro každého hráče je to milé překvapení a je to skvělá motivace do dalších zápasů a dát do toho ještě více.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.