Real Madrid je jako náboženství, říká čtyřgólový střelec Žouželka

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 23. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal skalický Jaroslav Žouželka. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulujeme k výhře v anketě Hráč kola, první pocity?
Děkuji, myslím, že by mě zde málo kdo čekal, určitě je to příjemné.
Ve víkendovém zápase jste vstřelil 4 branky a na hattrick stačilo pouze 6 minut, jak byste zhodnotil utkání a váš výkon?
Utkání to bylo celkem náročné a jsem rád v první řadě, že jsme jej zvládli. V boji o záchranu to byl důležitý zápas. Samotný zápas byl celkem vyrovnaný, kdy jsme využili většinu vytvořených šancí což, se sejde jednou za čas. Za sebe můžu říct, že si nepamatuju, když bych všechny šance řešil s klidem. Většinou mě trápila zbrklost, která se díky bohu zde neukázala.
Věříte si, že byste hattrick ještě někdy mohl stihnout rychleji?
Myslím, že budu rád, vždy kdykoliv se prosadím. Troufat si na rychlejší hattrick by měla být otázka pro Haalanda, Lewandovskiho nebo Standu Tecla, to jsou skvělí útočníci.
Co bylo, nebo je podle vás klíčem k úspěchu?
Klíčem k úspěchu je jednoznačně jít si každý zápas užít a chtít si zahrát. Když se člověk bojí hrát, tak nic možná nepokazí, ale ani nepřidá.
Jak se ve Skalici slaví výhry?
Já bohužel kvůli velké víkendové vytíženosti oslavy moc nestíhám, ale věřím, že zde kluci stejně jako v zápase nechávají vše.
Jaké jsou vaše fotbalové ambice?
Být zdravý a mít z fotbalu radost.
Za svoji kariéru jste prošel mnoha kluby, jaké bylo vaše vysněné angažmá, jak v Česku tak v zahraničí?
Doslova vysněné by bylo angažmá ve Slavii, klidně jako zahradník. Ve světě pak číslo jedna je pro mě Real Madrid. To je náboženství.
Kam budou vaše kroky vést po sezóně?
To popravdě ještě nevím, dostal jsem nějaké nabídky z krajských soutěží, ale musím si to nechat projít hlavou, abych byl schopen zdravotně, nebo časově se fotbalu věnovat, tak aby to mělo efekt.
Kdo si myslíte, že vám poslal nejvíce hlasů?
Myslím, že přítelkyně Monika, ta v hlasování byla hodně pečlivá. Dále opravdu nevím, sám jsem to nikde nesdílel. Takže všem děkuji.
Jaký máte názor na stránky fotbalunas.cz, a co byste rád na portálu uvítal?
Je to skvělý informační nástroj, který můžeme vidět ve vyšších soutěžích. Okresní přebor tím děláte určitě atraktivní a vytváříte určitě nějakou motivaci i pro ostatní hráče, kterých je zde v přeboru kvalitních opravdu dost. Líbila by se mi zde statistika asistencí, to si myslím, že je hodně podceňovaná schopnost.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.