Svůj výkon bych ohodnotil pozitivně, říká Ludvík Zbožínek

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Ludvík Zbožínek z Opatova, který přispěl dobrým výkonem k výhře svého týmu nad Rapoticemi B. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Lubomír e, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Ahoj Radime, děkuji. Zápas byl velice náročný a myslím, že pro diváky atraktivní. Šance byly na obou stranách a do poslední minuty bylo na co koukat. Jsem rád, že jsme zápas dotáhli do vítězného konce a body zůstaly doma.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem ?
Svůj výkon bych ohodnotil pozitivně. Tuto sezónu se semnou táhnou zranění, takže jsem rád za každé utkání, ke kterému můžu nastoupit. Samozřejmě byla spousta situací, které jsem nevyřešil správně a také pár lehkých přihrávek, které jsem měl zvládnout a bohužel se tak nestalo. Na druhou stranu mě potěšil vstřelený gól na závěr sezóny.
Jak budeš hodnotit tuto sezónu vašeho týmu?
Podzimní část sezóny se nám vůbec výsledkově nepodařila. Herně bohužel nemůžu soudit, většinu podzimní části jsem kvůli zranění neodehrál. Jarní část byla o poznání lepší. Dostali jsme se ze sestupových pozic a všechny naše soupeře, i ty které jsme neporazili, jsme alespoň pořádně potrápili. Rád bych, abychom do další sezóny nastoupili tak dobře, jak jsme tuto ukončili.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
K fotbalu mě přivedli rodiče v osmi letech,kdy jsem začal hrál za HFK Třebíč. V devatenácti letech s nástupem na školu v Brně jsem fotbal přestal hrát. Vrátil jsem se k němu až na podzim roku 2021 právě v Opatově, kam mě přivedl můj kolega z práce a nynější spoluhráč Radek Kšír.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Jako malý jsem měl oblíbeného hráče Thierry Henryho. Momentálně z mladší generace hráčů se mi líbí hra Federica Valverdeho.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Fandím Arsenalu a Realu Madrid.
Jaké máš koníčky?
Momentálně jsou moje koníčky hlavně fotbal a cyklistika.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Nejradši mám staré akční filmy se Sylvesterem Stallonem a Arnoldem Schwarzeneggerem. Nevyhýbám se ale ani hororům a komediím.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Z jídla mám nejradši Dürüm, pizzu a burger. Z pití Coca Colu a Mirindu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.