ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA Lukášem Kaislerem z Hrdějovic - 25.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 25. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak vypadal zápas s béčkem Trhových Svinů z vašeho pohledu?
Zápas jsme začali velmi aktivně a měli více ze hry. Sviny jsme do ničeho nepoušteli a projevilo se to i na našich šancí, ale jako každý zápas nás trápí koncovka a to co jsme v tomto zápase zahodili za vyložené šance to jen potvrdilo. Po půl hodině hry ale konečně přišla pěkná a přesná střela od netradičního střelce Lipolda. Uklidnili jsme se a do poločasu jsme přidali další branku. Do druhé půle jsme šli s tím že si zahrajeme fotbal a přidáme další góly. To se potvrdilo a i s přispěním všech tří střídajících hráčů, kteří se v zápase prosadili. Z mého pohledu to byl od nás dobrý týmový výkon, ale ty šance už musíme proměňovat. Já samozřejmě také. Na konci jsme ještě dostali úplně zbytečný gól. Toho se musíme taky vyvarovat, ale co i to se stává. Je to přece jenom fotbal.
Už teď je jasné, že Hrdějovice skončí na druhém místě, panuje s tímto umístěním spokojenost?
V týmu panuje velmi dobrá nálada a spokojenost. Myslím, že si to za tuhle dobře rozjetou sezónu zasloužíme a jsme s tím naprosto spokojení.
Jsou před vámi sice ještě dvě kola, ale jak by jste tuto sezonu zhodnotil z vašeho pohledu?
Tak z mého pohledu. Já jsem byl na začátku sezóny zraněn, takže jsem se zapojil až v průběhu podzimu a můžu říct, že klukům se nástup do soutěže vydařil a pořád jsme se drželi velmi nahoře, což jsme potvrzovali dalšími zápasy, hlavně doma jsme si uhráli všechny body až na Zlatku a první zápas s Olešnici. Takže sezónu hodnotím velmi pozitivně, ale ještě jak víme nás čekají 2 důležité zápasy, které samozřejmě jdeme vyhrát.
Další kolo jedete do Chvalšin, jaký zápas očekáváte?
Uvidíme podle počasí, ale my si určitě jedeme pro 3 body a nenecháváme nic náhodě.
Máte na kontě v této sezoně šest branek, jste s touto bilancí spokojen?
No mohli by to být i horší, ale jak jsem říkal. Na podzim jsem byl zraněný a spíš jsem se dostával do horního tempa. Na jaře už je to lepší a cítím se i herně víc v pohodě. Týmu chci samozřejmě maximálně pomoc a to i golove, ale ta střelba by mohla být víc efektivnější. Snad to přijde časem.
Jaká je vaše dosavadní kariéra?
Tak celou kariéru jsem vlastně strávil v Hrdějovicích až na 2 roky které jsem kopal v SKP divizi mladších a starších žáků, pak jsem měl vážný úraz kolene a řekl si, že profík stejně nebudu, tak jsem šel zpátky domů. V Hrdějovicích máme super partu a zatím bych neměnil. Uvidí se časem.
Jaký je váš oblíbený post?
V mužích rád hraji v útoku a v dorostu zase ofenzivního záložníka. Útok je ale určitě oblíbenější.
Jaký je váš oblíbený hráč a klub?
Tak ty co mě znají vědí, že já jsem srdcař a zůstávám věrný jenom jednomu klubu a tím je Barcelona a samozřejmě Slavoj. A hráč je taky jasný a tím není nikdo jiný než Messi, prostě ať si říká kdo chce co, je to nejlepší hráč na světě a ne nadarmo nosím dres s číslem 10.
Děkuji za rozhovor.
Také moc děkuji za rozhovor a přeji hezký den.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.