ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA Šimonem Hošnou z rezervy Malše Roudné - 26.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 26. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jaký byl zápas s Boršovem z vašeho pohledu ?
Tak byl to velice napínavý zápas, jelikož jsme nebyli schopný proměňovat šance, které jsme si vytvořili, dvakrát jsme trefili tyč, do toho i dobře zachytal golman domácích, a tak jsme dávali Boršovu pořád naději na vyrovnání, kterou ale nebyli schopni využít, jelikož se dostali do jedné vážně střely na bránu a zbytek střel létal okolo.
Další kolo vás čekají doma čtvrté Ledenice, jaký zápas očekáváte?
Předpokládám, že to bude náročný zápas, ale Ledenice teďka zaváhali s Velešínem a tak věřím, že zaváhají i s námi a zvládneme zápas za tři body.
Kdo jsou podle vás tři nejlepší hráči této sezony v I.B. třídě skupině A?
Jan Šebelka, Tomáš Maxa a z našeho týmu Filip Pazourek.
Jaká je vaše dosavadní kariéra?
Moje fotbalová kariéra začala už od mých tří let, když můj brácha hrál v Nové Vsi za mladší přípravku a trénoval ho můj táta, takže jsem začal chodit s nimi a celou mladší přípravku jsem byl v Nové Vsi, poté jsem šel ještě s několika spoluhráči do Roudného, kde jsem začal chytat a zůstalo mi to až do teď, jak klub tak i post. Za celou dobu co jsem v Roudným jsem si odskočil jenom na týden na zkoušku do Dynama v mladším dorostu, ale kvůli partě co tam byla jsem se vrátil zpět do Roudného.
Jaký je váš oblíbený klub a hráč?
Můj oblíbený klub je TJ Malše Roudné a hráč Michal Graman.
Těšíte se na letní přestávku? Jak využijete volný čas bez fotbalu?
Na letní přestávku se celkem těším, jelikož jsem si do ní naplánoval dovolenou v práci, takže volný čas využiju pravděpodobně někde u moře.
Jak bude probíhat dokopná vašeho týmu?
Pokud A tým vyhraje titul a my udržíme třetí místo, tak dokopná bude probíhat ve velkém stylu a pravděpodobně to oslavíme až tak, že si nikdo druhý den nebude nic pamatovat (kromě mně, jelikož nepiju alkohol :-).
Co vás bude výhra hráče kola stát do týmové kasy?
Vůbec netuším kolik mě to bude stát, jelikož toto ocenění jsem ještě nikdy nezískal, takže doufám, že dostanu nějakou slevu, když je to poprvé
Děkuji za rozhovor.
Také děkuji za rozhovor a doufám, že v příští sezoně jich bude víc.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.