Hlasování jsem nechtěl nikde zveřejňovat, ale přítelkyně to sdílela na Instagramu, říká hráč roku Tomáš Doležal

Vítězem Hisense sestavy roku 2022/23 v soutěži OP II. třída Poutník liga se stal Tomáš Doležal z týmu TJ Sokol Čejov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ahoj Tome, gratulace k výhře v anketě o hráče roku! Můžeš nám prosím zhodnotit sezónu, jak se Ti osobně povedla?
Sezóna se hodnotí poměrně pozitivně, myslím si, že jsme skončili nad naše očekávání a osobně jsem byl se svými výkony po většinu zápasů spokojený. Samozřejmě bylo několik zápasů, kdy byl můj výkon slabší, ale do každého zápasu jsem se snažil dát maximum.
Jak jste spokojeni s týmem s umístěním v tabulce? Splnilo to vaše očekávání?
Naše předsezónní cíle byly hrát po postupu klidný střed tabulky. Jak jsem již zmínil, tak nakonec jsme sezónu zakončili nad naše očekávání, protože všechno, co bylo nad středem tabulky bereme jako úspěch.
V průběhu hlasování jsi měl převahu značnou, od koho se Ti dostalo největší podpory?
Ze začátku jsem nechtěl nikde hlasování zveřejňovat, ale moje přítelkyně to sdílela na svém Instagramu. Což zajistilo, že se to dozvěděli všichni spoluhráči a celá řada kamarádů. Takže podporu jsem měl ze strany přítelkyně, spoluhráčů a kamarádů.
Jak na výhru reaguje pokladník? Co Tě to bude stát do klubové kasy?
Doufám, že pokladník to zatím ještě neví a dozví se to až z tohohle rozhovoru. Tak uvidíme, snad to nebudu mít moc drahý. (smích)
V sezóně jsi skóroval čtyřikrát. Máš daný post, nebo jsi vyzkoušel i jiná místa v sestavě?
Popravdě kromě postu brankáře jsem hrál asi všude. V průběhu sezóny jsem kvůli zraněním spoluhráčů hrál v obraně, záloze i útoku. Takže tato sezóna pro mě byla pestrá. Po většinu sezóny jsem hrál na pozici záložníka.
Zavítala k vám do kabiny nějaká nová posila? Ba naopak někdo kádr opustil?
V jednání jsou dvě až tři posily, ale v tuto chvíli nemáme žádnou potvrzenou. Kádr nikdo neopustil, takže základní sestava z minulé sezóny by měla zůstat stejná.
Máte přes léto tréninky nebo jen individuál? Kolik odehrajete přípravných utkání během prázdnin?
Ze začátku léta jsme to měli formou individuálu a s tréninky jsme začali před třemi týdny. V rámci přípravy jsme odehráli dva tradiční turnaje v Budíkově a Jiřicích.
Jaké cíle máte do nové sezóny?
Do nové sezóny bude naším cílem hrát přední příčky soutěže a porvat se o postup do I.B třídy.
Jak si v soutěži povede Humpolec C a Hořepník?
Těžká otázka, myslím si, že Humpolec C bude hrát střed tabulky a jejich výkony se budou odvíjet od doplnění kádru z řad dorostenců a B týmu. Určitě budou chtít hrát tuto soutěž i v dalších ročnících. Hořepník byl pro mě překvapením postupu do této soutěže. Netroufám si hodnotit, jak na tom budou, ale viděl bych to na spodní část tabulky.
Kdo je v kabině největší poctivec, srandista a bordelář?
Největší poctivec je kapitán Patrik Moravec, který nikdy nic nevypustí a jde do všeho naplno. Srandisté kabiny jsou Ondřej Doležal a Lukáš Moravec. Bordeláře kabiny přímo nemáme, ale kout kabiny, kde sedí Jakub Žáček patří k těm méně uspořádaným. (smích)
Před dvěma lety ses vrátil z Humpolce. Jaký byl důvod tvého návratu do rodného klubu?
Jeden z hlavních důvodu byl ten, že v době, kdy jsem se vrátil neměl Čejov tolik hráčů a můj táta, který tam vede fotbal, mě oslovil, jestli bych jim nemohl pomoct v další sezóně. Nakonec do Čejova přišlo více kluků, zformovala se tam dobrá parta a já už neměl důvod odejít zpět do Humpolce.
Sleduješ portál fotbalunas.cz? Hlasuješ v sestavách a tipuješ výsledky?
Ano, sleduji pravidelně. Snažím se zúčastnit každé soutěže, výsledky tipuji každé kolo. Portál je super a určitě ho všem doporučuji.
Tome, díky moc za rozhovor! Hodně úspěchů v nadcházející sezóně!
Děkuji za rozhovor a budu se těšit na další soutěže a tipovačky v nové sezóně!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.