Budu to mít minimálně za flašku u kluků, říká Vít Bednář

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 2. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! A tím se stal Vít Bednář z SK Moravan Svitávka. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
První hlasování jste ovládl s přehledem, jak vás těší takový vstup do ročníku?
Jsem rád, ale budu to mít minimálně za flašku u kluků. Důležitější bylo vítězství.
Samozřejmě v prvním zápase jste smetli Lysice, jak byste zhodnotil tento zápas?
Do zápasu jsme šli s respektem, protože jsme soupeře vůbec neznali a věděli jsme, že se budou chtít předvést po 10 letech na domácím hřišti. Naštěstí jsme chytli start a dali brzo gól a po zbytek první půlky jsme hru kontrolovali a přidali další góly. Vstup do druhé půlky nám moc nevyšel, ale poté jsme už zase hru kontrolovali a dotáhli zápas do šťastného konce.
V 8. minutě jste se prosadil, takže i pro vás to musel být hezký start do sezóny, je to tak?
To určitě ano. Na přímák jsme si věřil, na tréninku mi to tam celkem padalo. (smích) I jako z pozice nového kapitána mi tenhle gól přidal na klidu a doufám, že mi to tam ještě párkrát spadne.
Loni se vám nepodařilo udržet se v okresním přeboru, jak byste zhodnotil loňskou sezónu takhle s odstupem času?
Podzimní část nám vůbec nevyšla, většina z nás hrála okres poprvé v životě. Dostávali jsme zbytečné góly a tak přicházeli o body. Jarní část byla o poznání lepší. Zvykli jsme si na soutěž a začali získávat body. Jenomže po pár zápasech jsme přišli o pár klíčových hráčů, což nás hodně oslabilo. V posledních zápasech, když šlo o vše jsme bohužel neměli to štěstíčko, které jsme potřebovali. Ale pro tým to byla dobrá zkušenost a doufám, že se tam letos vrátíme zpět.
Co očekáváte od nové sezóny?
Sezóna bude dlouhá, je tam 16 týmů, což bude fyzicky hodně náročné. Plno týmů je pro nás velká neznámá. Doufám, že se nám bude dařit tak, jak v okresním poháru a zápasu s Lysicemi. Chtěli bychom získat, co nejvíce bodů a zajistit si dobrou výchozí pozici pro jarní část.
Máte nějaké tipy na vítěze soutěže?
Tipovat si neodvažuji, ale doufám, že to budeme my. (smích)
Čemu se věnujete ve volném čase?
Ve volném čase se věnuji různým sportům, trénuji mládež ve fotbale, sleduji seriály a filmy, nebo si sednu na pivo s kamarády.
Na který moment vaší kariéry vzpomínáte nejraději?
No za svou kariéru jsme toho moc nezažil, ale rád vzpomínám na první postup za muže ze čtvrté třídy a nebo můj první a poslední zápas za naše béčko, když jsem dal 4 góly.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.