ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA Lukášem Lenkem z Olešnice - 2.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 2. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Na zápas jste odjížděla Olešnice v oslabené sestavě, jaký byl zápas z vašeho pohledu?
Do zápasu jsme věděli, že budeme oslabeni a bude proti nám stát mladé běhavé mužstvo, a bohužel s našim věkovým průměrem, které si myslím, že bude nejvyšší v soutěži jsme si řekli, že zkusíme kluky potrápit a neudělat ostudu. A to se nakonec povedlo a neinkasovaná branka je zásluha celého týmu
Určitě veliké téma bylo, kdo se při absenci brankáře postaví do branky, že?
U nás je to jednoduché. Máme Dejva jedničku a Hajtaura (Krapu), jako 2 a pokud se to klukům sejde a nemohou, tak je řada na mě. A já tu příležitost vždy áad uvítám. Potom už máme jen popelnici a ta vychytá víc, než ty 2 dohromady.
Jako správný kapitán jste vzal zodpovědnost na sebe. Už jste někdy dříve chytal?
Tak kapitánské pásky sem se po sezóně vzdal, ale první kolo mi ji trenér znovu nechal. Tak sem to příjmul. Ale nějak mě ten věk žene k tomu to nechat někomu mladšímu. Tak uvidíme co přinesou následující kola. Ano v brance sem už několikrát stál a myslím, že sem něco odkoukal od Strejdy Hasáka(zdravím tě tam nahoru)
Vychytal jste cennou nulu, jaký zákrok byl pro vás nejtěžší?
A tak 0 potěší, ale jak říkám, je to zásluha celého týmu a výborně hrajícího Bahňáka. Tak zákrok ani nevím, ale nejvíc nám zatrnulo, když sem vykopl útočníkovi balon ze strany a ten se obloučkem nesl na malé vápno, kde byl zrovna nás Bahňáček, a když už si všichni mysleli ,že to v klidu odehraje na roh a nebo odkopne do autu, tak ten magor dal hlavičku do našeho břevna a začal znova boj u naši brány, který jsme přežili a mohli hrát dal.
Olešnice má po dvou kolech čtyři body a v dalším kole přivítá doma Český Krumlov B, který zatím neztratil ani bod. Jaký zápas očekáváte?
Když řeknu popravdě, tak sem byl já ten první který řekl před prvním zápasem, že po 5 kolech můžeme být bez bodu, ale že pak se do toho dostaneme a půjde to. Ano byly to motivační řeči a má to úspěch, 4 body po 2 kolech je dobrá vizitka. Uvidíme s čím hostí přijedou, a jak se jim bude líbit naše vidlácká hra. Nikdy nic zadarmo nedáme a budeme bojovat o každý aut, roh a gól. Ať vezmou klidně 3 nebo 5 z áčka, nám to nevadí. Já se rád potkám a poměřím s mladým šikovným fotbalistou.
Jaké nastaly hráčské změny ve vašem týmu během letní přestávky?
U nás změny nenastaly skoro žádné. Akorát jsme o rok starší.
Koho tipujete, že v této sezoně bude hrát o první tři místa v tabulce?
Těžko říct, ale budou se tam pohybovat některé B mužstva a pak nějaké týmy co budou mít perspektivní tým na postup. Po 2 kolech těžko říct, ale až příště vyhraji hráče kola, tak vám řeknu víc. Pokud už ten rozhovor nebude v Okresním přeboru :-).
Dáváte dost branek, s kolika by jste byl po konci sezony spokojen?
Nevím jestli hodně branek, ale sem rád, když nějaká ta branka pomůže týmu k bodům. Bohužel, už se necítím, tak jak bych potřeboval a proto si dam třeba 15 gólů . Nemůžu přece v 35 letech nahánět mladé kluky, jako Maxík z Ledenic a atakovat 20 gólovou hranici:-). Já myslím, že za ty léta sem nějaké góly dal a ať pálí mláádííí.
Děkuji za rozhovor.
Dekuju všem kdo dal hlas . Zdravím svou dceru Miu a chtěl bych poděkovat bratrovi Fíkovi(Petr Fiala ) že i ve 45 letech se na nás nevykašle a jde se projít po tom zeleném pažitu a pomůže nám, když je nás málo. Dále posílám pozdrav do TS a hlavně OK 15 za to jak to všechno bravurně zvládnul a zase nastoupil do mistrovského zápasu v KP. Kámo sem na tebe hrdej !!!! Díky všem a všem přeju zdraví a ať se zranění jde stranou.dik váš Lojza :-):-)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.