Hlavně balón trošku překážel, říka po obnovení kariéry Tomáš Tlustý

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 7. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Prý jste opět sundal kopačky z hřebíku, abyste pomohl Staňkovu v 1.A třídě. Jak dlouho jste byl bez fotbalu?
Bez fotbalu určitě 2,5 roku když nepočítám 2 zápasy za staré pány STOD a sledování fotbalu v TV (směje se)
Jaké to bylo znovu začít na takovéto “vyšší” úrovni? Zvykal jste si na tempo dlouho?
Tak určitě je mi 44 let, nějaký pohyb jsem měl, ale zápas je něco jiného. Hlavně balón trošku překážel (směje se) už je to snad lepší
Jak probíhaly námluvy? Bylo to rychlé rozhodování?
Rozhodování bylo delší dobu. Stavíme se svou přítelkyní rodinný dům a protože si většinou děláme vše svépomocí, tak času na sport bylo málo.
Hrál jste i v Německu. Prozraďte, prosím, čtenářům kolikrát a kde?
V Německu jsem hrál za 3 kluby - Furth in Wald,Waldmünchen a Benrierd. Tam jsem taky díky Covidu hrál naposledy a myslel že mě to ukončilo kariéru, protože jsem se odmítl očkovat (směje se)
Prvních bodů jste se dočkali až proti Bolevci. Jak to, že se vám takhle nedaří?
Je to složité, těžký los na začátek a výpadek hráčů na určitých postech (dovolená, zranění, práce) snad to bude jen lepší.
Mezi Staňkovem a Holýšovem panuje velká rivalita. Vy jste nastupoval za oba týmy. Setkal jste se ve Staňkově, nebo v Holýšově s tím, že by vás někdo kvůli hraní za znepřátelený tým takříkajc nemusel?
Tak tohle asi ve svém věku nepociťuji. Mám spoustu kamarádů v obou městech, takže vše v pohodě a srandičky to ano, ale určitě na kamarádské rovině.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.