Jiří Svoboda: Byl jsem opravdu překvapený. Je to skvělá pocta a zároveň potvrzení mé práce.

V 8. kole vyhrál v ankětě hráč kola Jiří Svoboda. V rozhovoru prozradil, že byl velmi překvapený nebo se také rozpovídal o šlágru s Dolní Rožínkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Byl jsem opravdu překvapený. Je to skvělá pocta a zároveň potvrzení mé práce.
Předpokládám, že hlasování probíhalo standardně, jak je tomu u hráče kola. Velmi mě to potěšilo, že jsem byl vybrán,
Jaká byla vaše reakce?
Byl jsem opravdu překvapený. Je to skvělá pocta a zároveň potvrzení mé práce.
Jaké bylo utkání s Dolní Rožínkou?
Do utkání s Dolní Rožínkou jsme šli s odhodláním prodloužit naši vítěznou sérii, a to se nám podařilo, i když jsme k naší smůle zahodili několik jasných šancí. Dolní Rožínka je nevyzpytatelná, ale v tomto zápase se neukázala jako rovnocenný soupeř. Ale byl rád, že jsem zavěsil první gól po úvodní tlaku D.Rožínky.
Jak se cítíte, když dáte gól?
Každý gól je můj velký "UF". Je to ten moment, kdy víte, že právě na vás leží tíha okamžiku udělat něco pro tým a přiblížit ho k vítězství. Občas se koncentrace a klid vytratí a zavalí mě nával emocí.
Kde pracujete, jak zvládáte kloubit práci s fotbalem?
Podnikám ve stavebnictví. Díky tomu, že jsem pánem svého času, tak je jednoduché skloubit práci s fotbalem. Fotbal je moje velká vášeň a láska (tedy samozřejmě po přítelkyni).
Na jaké pozici rád hrajete?
Nejraději hraji na pozici útočníka. Je mi úplně jedno, jestli pravého nebo levého. Ale jinak zvládnu jakoukoliv "pozici".
Jak se vyrovnáváte s prohrami a stresovými situace na hřišti?
Je o mě známé, že jsem hrozný nervák. Takže tyto situace nenesu dobře a občas ulítnu na své spoluhráče. Mým zcela "nevědomým" jednáním je dívání se do země, kroucení hlavou a mávání rukama.
Jak byste zhodnotil zatím sezónu?
Sezóna zatím probíhá nad očekávání dobře. Máme po sobě jdoucích 7 vítězství a je to neskutečný úspěch, kterého si neskutečně vážíme. Jako všichni v okrese máme své silné a slabé stránky, ale teď hodně převažuje chuť hrát "dobrej" fotbal a vidět se na nejvyšších příčkách.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.