O tom nic nevím. Ale občas je té zelené tolik, že je všechno možné, říka o tancování v kralovické kašně Miloš Kulhánek

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 8. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V zápase proti Žákavě sis připsal asistenci a vstřelil si klíčový gól na 4:3. Je to pro tebe velký osobní uspěch, nebo to je pro tebe jen něco jako když si máš ráno nandat ponožky?
Osobní úspěch to pro mě určitě je, po dlouhé době jsem se dostal zpět do sestavy A týmu a jsem moc rád, že jsem mohl pomoci odvézt si ze Žákavé 3 body.
Zmíněnou asistenci sis připsal právě u gólu, který vstřelil tvůj neskutečně, až neuvěřitelně šikovný bratranec. Hraješ s ním na hřišti hodně rád, nebo velmi rád?
V prvním poločase to tam mému neskutečnému až neuvěřitelnému bratrancovi nespadlo. O poločase jsem mu říkal, že nemusí čekat až nastoupím a přihraji mu na gól. Nakonec to přesně tak bylo (směje se) Hraji s ním hodně rád, avšak kvůli jeho nebo mým zraněním jsme toho spolu ještě moc nenahráli. Doufám, že teď to všechno doženeme.
Jaké to je, nastupovat vedle tak zkušených hráčů, jako je Jan Lavička, Martin Řenč a Jakub Houdek?
Všichni jsou to zkušení hráči, s kterými jsem se potkával už od žáků, kdy jsme proti sobě nastupoval jako soupeři. Teď v jednom týmu je s nimi radost spolupracovat jak na hřišti, tak při oslavách našich úspěchů (směje se) fernet není zelená!
Kdo za to umí při oslavách nejvíce vzít? Je to právě někdo z těchto zkušených pardálů, nebo někdo, do koho bychom to neřekli?
Vzít za to umí všichni jmenovaní ale vyzdvihnout musim jedno jméno a tím je Jakub Houdek, pro kterého je hlavním rituálem se před každým zápasem v kabině poradně namazat Alpou! (směje se)
Je pravda, že si tancoval nahatý na náměstí v kralovické kašně a u toho hrála písnička od Eltona Johna - Don’t Go Breaking My Heart?
(směje se) tak o tomto nic nevím.. ale občas je té zelené tolik, že je všechno možné.. kdo ví (směje se)
Trenéři s Vámi už mluví i o zimní přípravě, údajně ji chtějí výrazně zkrátit a poměrně fakt dost ubrat běžecká cvičení. Zaměříte se spíše na tu zábavnější stránku věci a to je dát fotbálek na dvě. Máš ohledně toho nějaké informace?
Takové informace se ke mě ještě nedonesly. Ale myslím si, že soustředění bude opět velice vydatné a to především díky našemu kondičnímu trenérovi (směje se) Dát fotbálek na dvě celou zimu, to je určitě zbožné přání mého bratrance Jakuba, uvidíme jestli to u trenérů prosadí (směje se)
Začátek sezóny se vám příliš nepovedl, nyní ale máte už třetí vítězství v řadě. Myslíš, že už to teď bude šlapat jako v předchozích sezónách, když jste dvakrát za sebou dosáhli na baráž?
Na začátku sezóny nám bohužel nevyšlo pár zápasů i kvůli velké marodce. Letos je v soutěži hodně kvalitních týmů ale já věřím, že jsme to zlomili a začneme šlapat jako v posledních dvou sezonách.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.