Oslavu jsem si užil s fanoušky, kteří nás celou dobu podporují a mě milujou, říká Jaroslav Rajt

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 12. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jaký to byl pocit dát po dlouhé době gól, navíc hlavou a ještě k tomu doma? Jak jsi ten gól oslavil?
Pocit to byl normální, jsem zvyklý dávat góly, akorát teď jsem se delší dobu netrefil, ale hlavou většinou dávám góly jenom do vlastní (směje se) Oslavu jsem si užil s fanoušky, kteří nás celou dobu podporují a mě milujou.
Není žádným tajemstvím, že tvůj styl hry je hodně tvrdý a máš rád souboje, byl jsi v tomhle stylu hry vychován nebo jsi se k tomu dostal časem?
Jelikož hraji zápas vždy na 120% tak se někomu může zdát, že jsem tvrdý, ale je to jenom tím, že nevypustím žádný souboj.
Když jsem se Lukáše Radiče v nedávném rozhovoru ptal, kdo bývá na dokopných nejvíce utržený ze řetězu. Jeho odpověď zněla “…Rajt, Rajt, Jarda Rajt”. Je to pravda nebo si to Lukáš trochu přibarvil?
No pravdu měl. Většinou zůstávám poslední, ale Lukáš Radič se bál nejspíš přiznat barvu, že za to umí taky vzít (směje se)
V Dobřanech jsi strávil celý fotbalový život. Jaké to bylo s týmem dosáhnout takového úspěchu, jako je postup do 1.A třídy?
Byl to krásný pocit a nezapomenutelný zážitek. Ale tady bych chtěl poděkovat především celému týmu, jak celou sezónu odmakal a realizačnímu týmu, který nás na sezónu skvělé připravil. A také nesmím zapomenout na našeho předsedu.
Oslavy byly určitě bujaré. Naplnil jsi Lukášova slova a byl jsi lídrem oslav?
No co vám budu povídat, docela se povedly, některý to táhli i dva dny. No myslím si, že nás tentokrát bylo víc.
V týmu máte hodně hráčů, kteří ještě nedávno nebyli plnoletí, někteří zatím plnoletí ani nejsou. Cítíš se v roli mentora, který předává takovým hráčům zkušenosti, nebo to necháváš na jiných?
V roli mentora se určitě necítím a ani to není potřeba, jelikož mladí hráči už s námi hrajou delší dobu a mají také velkou zásluhu na postupu do 1.A třídy, tak ani mentora nepotřebují a když už jo, tak se o to postará Lukáš Radič.
Je v týmu nějaký “narcísek”, který zatím co trenér před zápasem sděluje poslední taktické pokyny, on si zatím načesává svou kadeř?
No nevím jestli bych ho nazval úplně "narcísek", ale kdo na to hodně dbá je Diamant (Milan Škrivan)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.