ROZHOVOR S HRÁČEM 7. KOLA - Ondřej Janouš :"Spokojenost v týmu panuje velká."

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 7. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal útočník Nové Vsi, Ondřej Janouš. V přiloženém rozhovoru se rozpovídal o své kariéře, zápasu s Klášterem, nebo o tom, proč je jeho tým úspěšnejší na domácím pažitu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Mohl byste se čtenářům nejdříve představit a popsat svoji fotbalovou kariéru?
S fotbalem jsem začínal asi v 6 letech v Hradeckém kraji, fotbal jsem hrál asi do 13 let, pak dostal přednost hokej. K fotbalu jsem se vrátil asi ve 20 letech, kdy můj dobrý kamarád (nynější trenér Nové Vsi) mi nabídl, jestli nechci znovu zkusit hrát, tak jsem to zkusil a hraju za Novou Ves (mimo minulé sezony) do teď.
Překvapilo Vás, že jste se dostal do sestavy kola a celé hlasování nakonec vyhrál?
"Tak určitě" . Teď vážně, ano, překvapilo, myslím si, že někdo předvedl lepší výkon než já, ať z našeho týmu (nebudu jmenovat, byl by na hrušce), nebo někdo jiný. Každopádně děkuji za hlasy.
V zápase byl Klášter možná více než vyrovnaným soupeřem. Jak se z vyrovnaného zápasu nakonec zrodila poměrně vysoká výhra 4:1?
Myslím, že výsledek neodpovídá průběhu. Byl to vyrovnaný zápas, s tím rozdílem, že my šance proměnili a soupeř díky bohu ne.
Měl jste prsty ve třech gólech. Byl to z Vašeho pohledu ideální výkon?
Asi nebyl, myslím si, že dokážu zahrát lépe, teda alespoň v to doufám.
Hosté si stěžovali na kontroverzní penaltu, která byla nařízena po faulu na Vás. Jak jste celou situaci viděl?
Jediné, co k tomu řeknu je, že obránce skluzem vzal balón i mne. Dalé se nechci pouštět do nějakého hodnocení, ať si tu situaci každý vyhodnotí sám.
Doma se Vám poměrně daří a na své půdě nerozdáváte body lacino. Ve venkovních zápasech už to ovšem takové není. Čím to?
Nedokážu si to vysvětlit,možná to bude tím naším skvělým Nou Campem. Soupeři nejsou zvyklí na tak úžasný trávník :-) Na druhou stranu, když my někam přijedem, tak jsme občas marný, což si nedokážu vysvětlit, a děláme úplně zbytečné chyby.
Jaká vládne v Nové Vsi spokojenost z průběhu podzimní části?
Já si myslím, že spokojenost je velká, snad neusnem na vavřínech. Doufám, že takto budem pokračovat dál, abychom hráli klidný střed tabulky, a zahráli si fotbal pro žízeň.
Jak často sledujete náš portál a co říkáte na jeho tvorbu?
Budu upřímný, tento portál nesleduji vůbec, prvně kdy jsem ho viděl bylo, když jste mě požádal o rozhovor. Líbí se mi, a ode dneška tento portál začnu sledovat častěji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.