Baví mě a hraje se mi dobře v zápasech s nábojem, říká hráč kola Miroslav Benda

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 17. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Míro gratuluji vám k vítězství, jaký je to pro vás pocit opět vyhrát anketu o nejlepšího hráče kola?
Ahoj, určitě to potěší, děkuju všem co poslali hlas.
O víkendu jste pomohl dobrým výkonem k výhře nad Novosedly, jak zápas vypadal z vašeho pohledu?
Byl to pro nás těžký zápas. Je to derby a Novosedly byly tentokrát oproti minulým vzájemným zápasům skoro kompletní a bylo to znát. Z mého pohledu obránce jsme museli být pořád připravení a kompaktní, domácí se snažili hrát jednoduše a důrazně. Museli jsme odvracet plno dlouhých míčů, standardek i nepříjemných dlouhých autů. Pro tři body jsme si doslova doskákali.
Příští kolo přivítáte béčko Suchdola, co očekáváte od zápasu?
Tady zase naopak čekám kombinační fotbal po zemi od obou týmů. Suchdol má v týmu mladý rychlý kluky, navíc jim dorůstají šikovní dorostenci. Podzimní zápas v Suchdole se nám nepovedl, tak věřím, že jim to vrátíme a potvrdíme jarní formu.
Jak jste zatím spokojen s výkony a umístěním?
Podzim byl z naší strany špatnej a bylo tam několik špatných výkonů, který se promítly i v tabulce. S jarem jsme naopak zatím naprosto spokojeni. Máme stoprocentní bilanci, na hřišti všichni makáme jako tým a i těžký zápasy dokážeme urvat v náš prospěch.
Kdo myslíte, že letos postoupí do vyšší soutěže?
Jednoznačně Strmilov, který už si to může prohrát jen sám.
S kým si na hřišti nejvíce rozumíte?
V útoku s Honzou Hrbkem, s kterým jsme měli "individuály" už někdy od pěti let, kdy jsme si chodili kopat za barák. Akorát se v útoku nějak míjíme. Ve stoperský dvojici nám to teď šlape s Mírou Šauerem, tak snad to tak bude pokračovat a gólů do naší sítě bude co nejméně.
Kdo je podle vás ve vašem týmu největší dříč?
Tady jasně musím zmínit Petra Dolejšího, to je bojovník, který nechá v zápase doslova srdce. Vždy vlítne na hřiště v takovém tempu, že má za chvíli náběh na infarkt.
Je nějaký tým, proti kterému se vám hraje dobře a naopak tým, proti kterému hrajete nerad?
Vždy mě baví a hraje se mi dobře v zápasech s nábojem. Třeba teď v Novosedlech to byl tvrdý ale férový zápas, navíc s na nižší soutěže krásnou návštěvou kolem dvou set diváků. Tímto bych chtěl poděkovat všem, co si udělají čas a přijdou se podívat.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.