Víťa Ježek čeká na pořádnou šanci v prvním mužstvu Dolního Němčí

Hráčem kola se v Okresním přeboru stal Víťa Ježek a redakce portálu fotbalunas.cz s nim udělala rozhovor. Pojďte se podívat, jak Víťa odpovídal na otázky.

 

Facebook - fotbalunas.cz Zlínský kraj

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Víťo, gratuluji vám k vítězství v anketě Hráč kola. Věděl jste, že taková anketa existuje? Věděl jste, že jste zařazen do Sestavy kola?
Děkuji. Popravdě jsem do nedávna netušil, že něco takového máme i v naší soutěži a to, že jsem byl zařazen do sestavy kola, tak to jsem bohužel rovněž nevěděl, kdyby mě na to neupozornil jeden můj kamarád.
Prozaďte něco „fotbalového“ o sobě. Kde jste začínal? Kde jste hrával?
Tak k fotbalu mě vedl i s mým bratrem náš taťka, který nás i dlouhou dobu trénoval. Začínal jsem u nás v Dolním Němčí a zatím jsem ještě ani jednou nezměnil působiště. Za tu dobu co hrávám fotbal jsem vystřídal hodně postů, od stopera po hroťáka, dokonce jsem se i na jeden zápas dostal i do brány, ale na to bych raději nevzpomínal.
Poslední utkání vám vyšlo střelecky. Během devíti minut hattrick. To se často nevidí. Jak jste to vnímal?
Tak je to parádní pocit, když vstřelíte branku a každou další se tato radost jen stupňuje. Samozřejmě že při mně stála i velká porce štěstíí a hlavně můj skvěle hrající tým, bez kterého by se mi to nemohlo nepodařit.
Uherský Ostroh byl tabulkově favoritem. Vy jste ho převálcovali. Co byste řekl k utkání?
Tak ostrožané byli od začátku sezony na horních příčkách tabulky a tím byli i díky svým výsledkům uděleni do role favorita. Avšak my jsme se nenechali zastrašit jejich výbornou pozicí a velkým respektem jsme na ně hned od začátku zatlačili a ten tlak trval téměř celý zápas. Taky jsme předvedli, že dokážeme hrát jako jeden tým a to se taky podstatně odrazilo i na konečném výsledku.
Vy sám jste posílil rezervu z A týmu? Jaká je vaše situace v áčku Dolního Němčí?
Tak snažil jsem se alespoň trošku pomoci. Má situace v áčku je taková, že jsem zatím takovým náhradníkem, jelikož jsem se teprve letos dostal z dorostenecké kategorie do mužů, takže musím se velmi snažit využit každou příležitost naplno, kterou dostávám v áčku.
Kdybyste si mohl vybrat své oblíbené spoluhráče, kteří by to byli?
Tak v první řadě je to můj bratr, se kterým hraji v našem béčku, dále náš béčkový kapitán a nakonec asi moji bratranci hrající za áčko. Jsou to velmi dobří fotbalisté a jsem rád, že s nimi můžu nastupovat k zápasům.
Máte oblíbený fotbalový tým?
Tak mám jich asi více, ale tak třeba bych vybral ze světového fotbalu Borussii Dortmund a z českého prostředí je to jednoznačně Sparta.
Čemu se věnujete kromě fotbalu?
Tak jelikož ještě studuju, tak určitě studiu :-D No, jinak spíše dalším sportům, třeba volejbalu, běhu atd. A taky mým přátelům.
Co říkáte na webový portál fotbalunas.cz?
Jelikož jsem o tom portále ještě do nedávna nevěděl, tak nemůžu ještě moc hodnotit, ale zatím bych jej mohl ohodnotit velmi kladně.
Víťo, děkuji za rozhovor a ať se vám daří vše, na co sáhnete!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.