Fotbalista Petr Smištík se před sezónou vrátil do Horní Lhoty z Luhačovic a se svým týmem by rád postoupil o třídu výše

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 8. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Poprvé v naší anketě zvítězil fotbalista Petr Smištík, který obléká barvy týmu SK Horní Lhota u Luhačovic. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor se sympatickým mladíkem najdete zde.

 

Facebook - fotbalunas.cz Zlínský kraj

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V úvodu gratulace k hráči kola, co Tě to bude v kabině Horní Lhoty stát, napodobil jsi už své spoluhráče, máte už třeba nějaký ceník?
Děkuji za gratulaci a především těm, kteří mi poslali svůj hlas. Ceník je pořád stejný a osvědčený, každého potěší, když přinesu nějaký půllitřík.
Tvůj výkon podle fotbalových expertů proti Smolině byl výborný, jak ho hodnotíš sám a také výkon Vašeho týmu?
Jsem rád, že jsem zaujal fotbalové experty, jsem mile překvapený, protože, zápas se mi podařil spíše až ve druhém poločase, ale myslím, že ještě můžu ukázat víc. Tým byl odhodlaný získat 3 body, hlavně ve druhém poločase, kdy jsme hráli o deseti hráčích, semkli jsme se a výhru chtěli nechat doma. Paradoxně jsme v 10ti dokázali hrát lépe, čímž jsme zaskočili nejen soupeře, ale i sami sebe.
Kde jsi začínal s fotbalem a jaká je zatím Tvoje kariéra?
S fotbalem jsem začínal v žácích v Horní Lhotě. Do dorostu jsem odešel do Luhačovic, kde jsem hrál krajskou soutěž. Do minulé sezóny jsem byl součást rezervy Luhačovic, která hraje III. třídu. Párkrát jsem nahlédl i do A-týmu. Nyní jsem se vrátil "domů" a snažím se pomoci k co nejlepšímu výsledku a třeba k vytouženému postupu, což bych považoval za největší úspěch své kariéry.
Jak se Ti hraje se svými spoluhráči, koho považuješ za největší tahouny Horní Lhoty?
Tady se hraje jiný styl fotbalu, tak jsem si musel zvykat, ale nemůžu si stěžovat, všichni se snaží. Za zmínku stojí úžasný kolektiv, který se jen tak nevidí. Tahouni jsou všichni, kteří tady žijí pro klub. Od hráčů, funkcionářů až po věrné fanoušky. Pokud mám, ale jmenovat konkrétně, tak teď nás hodně drží brankář Radim Plšek. Tahouni a velcí srdcaři jsou kapitán Josef Šenovský a Adam Ščuglík, oba prožívají zápasy na hřišti i mimo něj.
Co Tvoje další zájmy, kromě fotbalu a práce, komu fandíš a kdo je Tvým fotbalovým vzorem?
Fotbal byl vždy pro mě aktivita číslo 1, ale pokud dělám něco rád mimo hřiště, tak jsou to inline brusle a v zimě lyže. Od malička jsem věrný fanda Manchesteru United, mým vzorem je Cristiano Ronaldo.
Jak hodnotíš dosavadní kola, kdo Tě nejvíc ze soupeřů překvapil a co říkáš na Vaše postavení v tabulce?
Poslední zápasy mě překvapují sousedé z Petrůvky, tipoval jsem je na lídra tabulky, ale poslední kola jim nevyšla. Tabulkově jsme na tom dobře, doufám, že přezimujeme do 3.místa..
O víkendu hrajete v Divnicích, tam by asi měly být pro Vás povinné body?
Povinná výhra by to měla být podle tabulky, ale hrajeme venku a domácí tým nám určitě nic zadarmo nedá. My však máme slušnou formu a věřím v zisk 3 bodů.
Jak se Ti líbí náš nový portál o nižších soutěžích, od jsou zde jsou i statistiky jednotlivých hráčů, branky, karty, střídání - co by jsi ještě vylepšil na portálu fotbalunas.cz
Stránky jsou velkým přínosem, je skvělé, že se najdou lidé, kteří mají zájem i mediálně zvednout i nižší soutěže. Na stránkách asi už nic ke zlepšení není, protože odvádíte skvělou práci a přeji ať Vám to vydrží.
S díky za rozhovor a přejeme hodně zdaru Tvému týmu a také Tobě samotnému...

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.