ROZHOVOR S HRÁČEM 8. KOLA - Tomáš Čakrt: "Rozhovor mě přijde draho."

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 8. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal kanonýr Kropáčovy Vrutice Tomáš Čakrt, kterému se podařilo v těžkém zápase se Struhy vstřelit dvě branky a u dalších asistovat. Poprávu tak anketu vyhrál a Vy si nyní můžete přečíst rozhovor, který nám ochotně poskytl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k ocenění hráče kola, mohl byste se nejdříve čtenářům představit a popsat Vaší fotbalovou kariéru?
Děkuji. Fotbal jsem začal hrát už od žáčků. Začínal jsem na postu obránce. Až v dorostu jsem se posunul na hrot -díky bohu. Celou dobu až na pětiletou pauzu od 16 do 21 let, kdy jsem se odstěhoval a nebyl čas trénovat, hraji za Slavoj Kropáčova Vrutice.
Překvapilo Vás, že jste se objevil v sestavě kola? Nebo jste to po vydařeném zápase tak trochu čekal?
Abych pravdu řekl tak jsem věřil, že se tam dostanu, protože to bylo moje lepší utkání, kdy jsem se prosadil gólově a nahrál na další dva góly.
Poprvé ocenění hráče kola vyhrál vrutický hráč. Začínáte v kabině sledovat sestavy kola?
Na začátku sezony o tom nikdo nevěděl, ale postupem času se to u nás dost rozmohlo. Dokonce vybíráme peníze, když se dostaneme do sestavy kola, takže si myslím, že tento rozhovor mě přijde draho.
Přesuňme se k zápasu se Struhy, které zatím podávaly dobré výkony. Nepřekvapilo Vás, že zápas nakonec skončil jednoznačným výsledkem?
Výsledek je poněkud krutý, jelikož Struhy v první půli hrály vyrovnané utkání, ale nedokázali se prosadit, na rozdíl od nás. Pak zaspaly první polovinu druhé půle, kdy jsme dali tři rychlé góly a tím pádem bylo po zápase. Po zbytku zápasu už jsme se nikam netlačili a z toho vypramenil jediný gól hostů.
V zápase jste vstřelil dvě branky. Dokázal byste je popsat?
První branka na 2:0 byla pro mě netradičně hlavou. Velkou zásluhu na ní měl Rosťa, který poslal krásný centr a já nikým nehlídaný mohl pohodlně skórovat. Druhý gól byl po rychlé akci, kdy jsem udělal kličku gólmanovi a se štěstím zavěsil do brány.
Jak se Vám v útoku hraje s veteránem Rambouskem, který zatím vévodí střelecké tabulce
Hraje se mi s ním velmi dobře, protože má skvělý výběr místa. Při každém centru do vápna ho najdu a on jen zavěšuje.
Vy společně s Rambouskem jste už dohromady nastříleli 21 branek z celkových 31. Registrujete, že už se na Vás některé týmy speciálně připravují?
Zatím nic neregistruji, ale hráč Struh říkal, že si na nás dají bacha, ale moc se jim to nepovedlo (směje se). Tak uvidíme v dalších zápasech.
V sezoně jste zatím všechny zápasy vyhráli a nekompromisně směřujete za postupem zpět do okresního přeboru. Poznáváte mezi těmito soutěžemi velký rozdíl?
Snažíme se napravit zpackanou minulou sezonu a zatím se to daří. Je znát velký rozdíl v kvalitě, jelikož ve III. třídě si dokážeme vypracovat přes pět gólovek za zápas a těch pár šancí soupeře zlikviduje náš gólman.
Jak dlouho již sledujete náš portál a co říkáte na jeho snahu zmedializování nižších soutěží?
Váš portál jsem začal sledovat aktivně po druhém kole, kdy jsem se dostal do sestavy kola. Myslím si, že je to velice dobrý nápad pro zviditelnění nižších soutěží a i pro motivaci v samotných klubech.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.