Hráč kola Roman Vlk není jenom fotbalista, ale také instruktor zumby

Roman Vlk se nám v pravidelném pátečním rozhovoru s hráčem kola rozpovídal o spoustě věcí. O tom, kolik ho stál na pokutách poslední zápas v Jistebnici, jakému zajímavému koníčku se věnuje, či jaké jsou jeho fotbalové cíle. Vše se dočtete opět pouze u nás!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak byste zhodnotil vaše poslední utkání v Jistebnici?
Trenér musel udělat změnu, protože se náš útočník, Zdenda Pavlát, zranil na tréninku. Tak jsem se ze zálohy posunul do útoku. Ale myslím si, že jsme zápas odehráli skvěle jako celý tým. Pouze prvních patnáct minut bylo slabších. Ale vyhrát jsme si zasloužili. Já měl štěstí v tom, že na vše, na co jsem sáhl, tak to mi tam padlo.
Vzpomenete si, kdy naposled jste vstřelil hattrick?
Tak to si nevzpomenu. Většinou hraji defenzivního záložníka, takže to už bude hodně dávno. Možná někdy v žácích. Za chlapy ale vážně nevím. To bych se musel zeptat kronikáře.
V dalším utkání máte doma Chyšky. Co od tohoto zápasu čekáte?
Máme zajímavou motivaci od trenéra. Už o poločase v Jistebnici nám za výhru slíbil 40 piv a dalších 20 když vyhrajeme i s Chyškama. Ale samozřejmě to není jen o pivu. My musíme potvrdit to, že jsme vyhráli v Jistebnici a předtím doma porazili Sepekov. Musíme udržet vítěznou vlnu, protože předtím se nám nedařilo. Z Březnicí jsme odehráli špatný zápas a v Malšicích jsme jich dostali devět. Takže chceme určitě vyhrát.
Už víte, kolik zaplatíte za ocenění hráč kola?
No celý zápas mě vyšel skoro na 300 korun. Přeci jenom platíme za hattrick, nominaci i za vítězství. Na dokopné bude za co pít.
Jak jste spokojen s vaším aktuálním postavením v tabulce?
Chybí nám určitě body s Březnicí. To pro nás byla velká ztráta. Ale my nebereme v potaz, na jaké jsme pozici, ale kolik máme bodů. Po podzimu chceme mít 20 bodů. Chceme tedy minimálně vyhrát zítra a pak v Záhoří. A Kluky chceme samozřejmě taky porazit.
Jaký máte koníčky kromě fotbalu?
Jsem lektor zumby, což je docela netypické. Teď jsem to omezil, ale stále chodím dvakrát týdně tancovat se ženskýma. Dřív jsem chodil ještě na volejbal, ale po operaci s ramenem jsem toho musel nechat. Pak samozřejmě plavání, běhání nebo jízda na kole.
Měl jste nebo máte nějaký fotbalový vzor?
Měl jsem. Dřív jsem chytal. V Písku dokonce až do mužů. Po zranění jsem se přesunul do pole. Jeden ze vzorů byl třeba Petr Kouba a z pole Pavel Nedvěd nebo spoluhráč Honza Koller.
Máte nějaký fotbalový cíl, kam byste to chtěl dotáhnout?
Už asi ne. Hlavně zůstat zdravý. Ze Smetanky už ani nikam nepůjdu. Jen bych chtěl, abychom udrželi 1.B a těšili naše diváky.
Co říkáte na web fotbalunas.cz?
Je to dobrý projekt. Zpestření pro spoustu fotbalistů, kteří hrají fotbal v podstatě pro srandu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.