Hráč 12. kola Adam Bahounek fotbalově vyrůstal v Uničově a v Otrokovicích by se rád probojoval do sestavy třetiligového A týmu

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 12. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Poprvé v naší anketě zvítězil mladý středopolař rezervy otrokovické Viktorie Adam Bahounek. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V úvodu gratulace k hráči kola, co Tě to bude v kabině stát, jsi druhým hráčem Viktorie, který ji opanoval?
Nejprve bych chtěl poděkovat všem za hlasy, moc si toho vážím. V kabině mě to určitě bude stát nějaký peníz, to je jasné.
Tvůj výkon podle fotbalových expertů na Veselé byl výborný, jak ho hodnotíš sám a také výkon Vašeho týmu?
Nastoupil jsem v útoku, což je pro mě nezvyklá pozice hrávám spíše střední zálohu, ale i tak jsem byl se svým výkonem spokojen a dvě branky jsou jen bonus. Myslím si, že výkon celého týmu byl výborný a zaslouženě jsme vyhráli.
Kde jsi začínal s fotbalem a jaká je zatím Tvoje kariéra, jak se Ti líbí v Otrokovicích?
S fotbalem jsem jako malý začínal v Uničově, potom jsem krátkou chvílí působil ve Zlíně. Moje kariéra naplno odstartovala až po příchodu na Viktorku, kde působím od dorostenecké kategorie. V Otrokovicích už jsem si zvykl máme tu mladý tým a je tu super parta se skvělým trenérem, který se nás snaží posunout výš.
Jak se Ti hraje se svými spoluhráči, koho považuješ za největší tahouny Viktorie a chtěl by jsi získat místo v třetiligovém A týmu?
Se spoluhráči se mi hraje velmi dobře většinou to jsou kluci s kterýma jsem hrával v dorostu a mezi největší tahouny řadím našeho brankáře Radka Janečku a Adama Skřivana. Určitě mým snem je dostat se do A týmu a budu se snažit, abych se tam, co nejdřív dostal.
Co Tvoje další zájmy, kromě fotbalu a práce, komu fandíš a kdo je Tvým fotbalovým vzorem?
Momentálně je u mě na prvním místě škola, protože jsem v maturitním ročníku, ale rád si zahraju třeba tenis a taky na herní konzoli Playstation. Můj nejoblíbenější tým je Juventus Turín a oblíbený hráč je Andrea Pirlo.
Jak hodnotíš dosavadní kola, kdo Tě nejvíc ze soupeřů překvapil a co říkáš na Vaše postavení v tabulce? Ten začátek z Vaší strany asi nebyl úplně ideální?
V každém kole je nějaké překvapení například mě zaskočil výsledek Nevšové na půdě Tlumačova, to asi čekal málokdo. Naše postavení podle mého neodpovídá naší hře a kvalitě týmu. Určitě máme vyšší cíle a nebojím se říct, že máme na to, abychom hráli o postup. Náš start nebyl ideální, ale nyní předvádíme vyrovnané výkony a sbíráme body.
O víkendu hrajete doma derby s Malenovicemi, to bude asi těžký protivník, trenér Pepa Juráň dokonce v Otrokovicích bydlí a v dresu Viktorie hraje i jeho syn?
Na derby s Malenovicemi se všichni těšíme, pro mě to bude o to pikantnější, že v Malenovicích bydlím. Doufám, že utkání zvládneme a vyhrajeme, což nás posune v tabulce výš. Pro pane Juráně to bude určitě mít větší náboj, než ostatní zápasy.
Jak se Ti líbí náš nový portál o nižších soutěžích, jsou zde k nahlédnutí i statistiky jednotlivých hráčů, branky, karty, střídání - co by jsi ještě vylepšil na portálu fotbalunas.cz
Portál se mi osobně velice líbí, je to skvělý nápad. Zviditelní nižší soutěže a pro hráče je to určitě taky velmi zajímavé. Pravidelně portál navštěvuji a mám tak přehled o všem. Sám bych asi nic neměnil, odvádíte skvělou práci.
Díky za rozhovor, ať se Ti daří i nadále a ať Tě brzy Tě uvidíme na třetiligovým trávnících.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku