Stanislav Krejčí vstřelil svůj první hattrick v životě

V posledním podzimním kole III. třídy se povedlo vstřelit Stanislavu Krejčímu z Jívoví v zápase proti Béčku Měřína tři góly. Hlasy našich čtenářů byl zvolen hráčem kola a po zářijovém triumfu ve IV. třídě, kdy zazářil za B-tým, si mohl vychutnat podruhé vítězství v naší anketě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Blahopřeji ke zvolení hráčem kola. Kdy jste měl větší radost z ocenění. V září nebo nyní?
Děkuji. Určitě nyní, protože si myslím, že teď jsem si to zasloužil víc jak v září.
Jaká myslíte, že bude odezva od vašich spoluhráčů?
No, budou mít zase řeči, že už jim dlužím jednu flašku a teď už to bude za dvě flašky. Ale jak říkám, alkohol nepodporuji, možná donesu nějaký chlebíčky nebo maso. (smích)
Jak hodnotíte nedělní zápas s rezervou Měřína?
Krásný fotbal, celou dobu jsme měli balón na kopačkách my a hru jsme měli pevně pod kontrolou. Tak to bývá skoro každý zápas, jenže někdy nám chybí trochu toho štěstíčka, proto jsme jen na druhém místě. Zatím.
Jak by jste popsal váš hattrick?
No, jak to bylo psáno v reportáži o zápase. Dva góly v 39. a 41. minutě po individuálních akcích. No a k tomu třetímu gólu. Všichni mi říkají, že neumím vystřelit a nebo, že se bojím vystřelit, a proto z toho třetího gólu jsem měl největší radost. Sice v bráně nebyl brankář, ale jen obránce, ale vystřelil jsem z dálky, celkem tvrdou a hlavně přesnou levou šibenici. Měl jsem radost, že jsem se taky konečně jednou trefil z dálky a neutíkal s balónem zase až do brány.
Vstřelil jste někdy v zápase více branek?
Ještě nikdy. Toto je můj první hattrick. Vždy jsem hrál zálohu nebo předstopera, takže můj úkol byl jiný, než dávat góly, jenže už mě to nebaví, chci taky dávat góly. Celý podzim jsem prosil oba trenéry, aby mě dali do útoku, abych jim ukázal, že umím dávat góly, ale asi mi nevěřili. (smích) Až teď v posledním zápase podzimu jsem dostal šanci v útoku a hned dal tři góly, tak doufám, že mi budou věřit a dostanu v útoku víc šancí. (smích)
Jak by jste zhodnotil fotbalový podzim?
Béčko se drží na 3. místě a Áčko je na 2. místě a momentálně postupovém místě. Na jaře si jdeme pro dvojitý postup, pokud tedy budu v útoku. (smích)
Který zápas se vám na podzim povedl nejvíce?
Těžko říct, tento poslední zápas se mi moc líbil a taky derby s Křižanovem byl pěkný zápas s pěknou diváckou atmosférou. Ale podle mě se nejvíc povedl asi hodně vyhrocený zápas se Strážkem, kde to byl opravdu boj od první až do poslední minuty. Zde jsme prohrávali, postupně jsme skóre otočili a vybojovali si těsný výsledek. Z toho zápasu budu mít dlouho radost.
Kdo myslíte, že byl na podzim největší hráčskou osobností ve III. třídě?
Jednoznačně Jívovský srdcař JERY (Mirek Mach), náš výborný stoper se skvělou formou, bez kterého by se našeho hra zbortila.
Jak se budete v zimě připravovat na jarní část sezóny?
Tréninky nám začnou zase strašně pozdě, takže už zbývá jen každoroční zimní nedělní fotbálek v tělocvičně s kamarády ze Skleného. Ale naštěstí mám svoji osobní trenérku, která teď ve velkým střílí góly za Zbrojovku Brno, Lucii Liškovou, se kterou jsem na hřišti několikrát týdně !
Kdo je největší šprýmař v kabině?
Jak v áčku tak v béčku asi Jan Hejtmánek.
Prý se váš tým zúčastnil natáčení nového seriálu televize prima, Ano trenére! s Františkem Strakou. Co nám o tom povíte ?
Ano, natočili s námi 1 díl, který by se měl vysílat jako jeden z posledních (to nejlepší nakonec). Nezapomeňte se dívat, bude to hodně zajímavý. (smích)
V předchozím rozhovoru jste prozradil, že fandíte Realu. Co říkáte na zápas s Paříží?
Poslední dobou je to jedná velká komedie. Tento druhý zápas opět žádná sláva, ale naštěstí výhra. Byl bych rád, kdybych mohl vidět zase svoji starou dobrou sestavu, Navas, Carvajal, Pepe ( nebo Varane), Ramos, Marcelo, Kroos, Modrič, James, Bale (nebo Isco), Benzema, Ronaldo ….. podle mě je toto recept na úspěch.
Sledujete naše týmy v evropské lize? Kdo myslíte, že postoupí?
Evropskou ligu moc nesleduji, je tam ještě Sparta ? (smích) Jestli ano, tak myslím, že by to Spartička mohla dát.
Jakou posloucháte hudbu?
Skoro všechno co mě něčím zaujme, od každého stylu něco.
Chtěl by jste říct ještě něco, třeba co se vám (ne)líbí?
Rozhodně se mi nelíbí tahle moderní doba …..Jsem rád, že jsem se narodil v době, kdy jsme hráli hry jako třeba Mário na videohrách, SNAKE nebo SPACE IMPACT na nokia 3310, nebo na starých počítačích jsme rozjížděli Mortal Combat nebo první Need for speedy, v televizi koukali na JETIX a pokemony, venku si hráli na pískovišti, zvonili jsme u kamarádova domu a ptali se jeho rodičů, jestli může jít ven, scházeli se automaticky na hřišti a ne na Facebooku, stavění bunkrů v lesích, doma stavění domečků z matraček, střílení po sobě z kuličkovek, kreslení křídou na silnici, skákání do slámy, v zimě do sněhu a stavění obrovských iglů. Dneska jsou všichni zblbnutí počítači, chytrými telefony, Facebookem, instragramem, atd …Jsem rád, že jsem se ještě narodil v normální době.
Na závěr se vás zeptám, jestli si myslíte, že máte šanci v připravované anketě hráč podzimu?
No, popravdě se v tom moc nevyznám, nevím, o co v tom vlastně jde, ale četl jsem něco o nějakých cenách, to zní zajímavě. (smích) Šance si moc nedávám, ale tak jako nezlobil bych se, kdybych něco vyhrál, rád vyhrávám. (smích)
Děkuji za rozhovor

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.