Rozhovor s hráčem 13. kola Ivanem Pánkem

Přinášíme vám rozhovor s nejlepším hráčem uplynulého kola a to s Ivanem Pánkem ze Zbuzan. Přečtěte si jak hodnotí své mužstvo, nebo co dělá ve svém volném čase!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Co říkáte na to, že jste se stal již podruhé hráčem kola?
Je to určitě příjemné, že jsem se stal znovu hráčem kola a určitě je to zásluha celého týmu a ne jenom moje. Já jsem hlavně rád, že se nám teď daří a vyhrává se a že jsme v tabulce první s náskokem, to už je takový bonus . Takže řekl bych, že to, že jsem se stal hráčem kola, je výsledek celého týmu.
Jak byste zhodnotil uplynulý zápas?
Zezačátku to bylo trošku rozpačité, prohrávali jsme 1:0, když jsme brzy dostali branku a zápas se tedy nevyvíjel v náš prospěch. Pak se nám podařilo vyrovnat, ale mohli jsme klidně prohrávat, nebo i vést o dvě branky, ale naštěstí se to v poločase zvládlo a vyhrávali jsme 2:1. Potom na konci zápasu rozhodčí odpískal penaltu, která byla, o tom není žádný pochyb a domácí toho využili.
V čem si myslíte, že je největší síla vašeho mužstva?
Já si myslím, že celkově je náš tým dobrý kolektiv a ať už se jedná o obranu, zálohu, nebo útok, tak máme na každém postu kvalitní hráče a že jsme celý manšaft velmi kvalitní a zatím to potvrzujeme!
Jaký tým je pro vás největším rivalem v této soutěži?
Určitě to jsou Všenory, pro nás je důležité, že jsme předchozí utkání s nimi zvládli, i když to nebylo vůbec jednoduché. To, že Všenory zaváhaly i v tomto kole, je už pro nás bonus a díky tomu máme 5 bodů náskok a jsme spokojení.
Co vám pomáhá k tomu, odevzdat na hřišti co nejlepší výkon?
Já jdu do každého zápasu s tím, že chci odevzdat na hřišti maximum hlavně pro tým a ať už dám gól já, nebo někdo jiný, na to až zas tak moc nekoukám a je pro mě důležité aby se dařilo celému týmu. Málokdo jde z našeho týmu na hřiště s tím, aby hrál sám pro sebe a hrajeme jako kolektiv a funguje to velice dobře.
Pokud byste nehrál fotbal, provozoval byste nějaký jiný sport?
Kdybych nehrál fotbal, hrál bych tenis!
Máte nějaké koníčky, kterým se věnujete mimo fotbal?
Je to určitě jakýkoliv sport, ať je to jízda na kole, nebo tenis či rybolov třeba (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.