"Možná přijede Vrba a podívám se i do Francie", vtipkoval hráč kola Radek Paluch

V patnáctém kole jste za nejlepšího hráče označili Radka Palucha z Meclova. V utkání s Postřekovem (report zde) nejprve krásnou ranou otevřel skóre zápasu a následně ukázal, že ani obranná hra mu není cizí. Meclov díky jeho skvělému výkonu získal velmi cenné tři body a posunul se na desátou pozici v tabulce. Pojďme se podívat, co nám prozradil v našem rozhovoru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak byste zhodnotil zápas s Postřekovem?
Zápas to byl těžký, soupeř hrál na hranici svých možností, někdy i za hranicí. Myslím si, že už v první půli mohl rozhodčí vytáhnout červenou kartu. Nám se povedlo dát rychlý gól, od té doby jsme hráli spíše odzadu. Do poločasu jsme dostali laciný gól, což nás mrzí. Ve druhé půli soupeř neudržel emoce a trochu zbytečně se nechal vyloučit, to nám hodně pomohlo. V závěru jsme z naší poslední akce vstřelili vítězný gól.
Jaké máte vyhlídky do zápasu s Tlumačovem?
Souboj s lídrem soutěže, který hraje především na standartky, které špatně bráníme. Sice hrajeme doma, ale bod pro nás bude dobrý.
Jak to vidíte s celkovým umístěním Meclova?
Tak hrajeme o záchranu, takže takové osmé místo bychom určitě brali. Snad to nějak uhrajeme, tabulka je vyrovnaná, ale myslím si, že to zvládneme.
Máte vy konkrétně nějaký cíl do sezony?
Tak bude Euro, možná přijede Vrba a podívám se i do Francie (smích).
Jak vůbec vypadala Vaše dosavadní kariéra?
Procestoval jsem toho hodně. Hrál jsem v Domažlicích, poté jsem tři roky strávil ve Viktorce, zahrál jsem si také v Německu. Poté jsem se přes Jiskru dostal do Meclova, kde působím doteď.
Máte nějaký fotbalový vzor?
Tak to bude určitě Pavel Nedvěd.
Máte nějaký oblíbený tým?
Určitě Tottenham Hotspur.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.