ROZHOVOR S HRÁČEM 14. KOLA - Pavel Matuna:" Na Strašnově je skvělá parta kluků."

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 14. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal navrátilec ve strašnovském dresu Pavel Matuna, který jako člen obrany dovedl svůj tým k vítězství 5:1 v Jabkenicích. V rozhovoru ovšem popisuje, že zápas, jehož výsledek vypadá jednoznačně, ve skutečnosti tak jednostranný nebyl. Na celý rozhovor se můžete podívat níže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v anketě o hráče kola. Můžete v krátkosti popsat svoji fotbalovou kariéru?
Děkuji. Bydlím v Horkách nad Jizerou, kde jsem začínal s fotbalem asi v šesti letech až do dospělosti. Před vojnou jsem přestoupil do Kropáčovy Vrutice, kde jsem hrál pět let, krom jednoho roku, co jsem byl na vojně a zahrál si za Ovčáry. No a v roce 1998 jsem přestoupil na Strašnov, kde jsem hrál krásných 16 let a ukončil zde kariéru. Ale s fotbalem nejde jen tak skončit. :-) Tak jsem ještě dva roky hostoval na Horkách nad Jizerou. A po zimní přípravě jsem se rozhodl, že si ještě zahraji s klukama na Strašnově.
Věděl jste o tom, že jste se dostal do sestavy kola? Překvapilo Vás celkové vítězství?
Nevěděl, řekl mi to trenér v úterý na tréninku že jsme hned dva hráči Strašnova v sestavě kola a dost mě to překvapilo a zároveň i potěšilo. Všem, kdo mi poslal hlas, moc děkuji.
Pokud dobře vím, na Strašnov jste se vrátil v této zimní pauze . Proč ta změna?
Naposledy jsem byl na hostování v Horkách nad Jizerou a proč jsem se vrátil zpět na Strašnov? Vrátil se supr trenér Petr Klaban a je tam skvělá parta kluku. Takoví ti srdcaři kolem čtyřiceti let. (smích)
Jak byste popsal zápas v Jabkenicích, který jste ovládli suverénním způsobem?
Kdo byl v Jabkenicích, tak viděl, že suverénním způsobem to nebylo a výsledek pro domácí je dost krutý. Mohlo to skončit klidně i 5:8, hodně nám pomohly rychlé dva goly Aleše Rychtery v 11. a 16. minutě. V brance nás podržel výborným výkonem Martin Berger, ale i gólman Jabkenic chytal výborně, jen my jsme měli o trochu více toho štěstíčka.
S jakými cíly vstupujete do jarní části soutěže?
Na postup už to asi nebude. (smích) Ale alespoň potrápit všechny soupeře, sebrat jim nějaké ty body a hrát kolem třetího místa.
Příští kolo přivítáte posílený Zdětín, který si o víkendu poradil se Struhy. Věříte si na tohoto soupeře?
Věřit si musíte na každého soupeře, vím o tom, že Zdětín hodně posílil a proto to bude hodně těžký zápas.
Co vy a trénování? Nepřemýšlíte o trenérské kariéře?
Trénování se nevěnuji, pouze jsem vypomáhal kamarádovi, když jsem byl na hostování na Horkách. A trenérská kariéra možná někdy do budoucna, ale teď určitě NE, baví mě hrát fotbal a pokud se mi bude vyhýbat zranění a budou mi sloužit nohy, tak budu hrát dál.
Poslední otázka směřuje na náš portál. Jak se Vám libí a co říkáte na jeho tvorbu?
Web Fotbalunas.cz se mi líbí moc a je super že se tady taky někdo věnuje nižším soutěžím.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.