ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - První netréninkový gól jsem dal v mcdonald cupu. To si vybavuji :-D pravil Patrik Kubiš.

Rozhovor pro náš portál poskytl strahovický Patrik Kubiš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, gratuluji k výhře. Co na ní říkáte?
Zdravím. Ano individuální ocenění je fajn, díky všem, kteří klikli na hlas a umožnili toto vyhrát druhému hráči meteoru a hlavně našemu tréňovi, že mě nominoval.
Sledujete náš portál?
Abych řekl pravdu, podívám se cca jednou za 3 týdny jak si vedeme v tabulce. Jinak koukám jen na rozpis kdo nás o víkendu čeká.
Bude Vás výhra stát něco v kabině?
To je tutovka, teď jedeme v neděli do Sudic, tak tomu ještě necháme volný průběh, ale další týden po domácím utkání se určitě nějaký ten litr postaví.
Jak jste viděl zápas s Oldřišovem? Tak vysoká výhra se jen tak nevidí.
Přijel k nám Oldřišov, se kterým jsme na podzim těsně vyhráli 2:3 po tom, co jsme museli otáčet zápas z 2:0. Teď jsem čekal podobný scénář, jelikož Oldřišov hraje o záchranu, ale nám se zápas povedl náramně a výsledek 12:1 hovoří za vše. Proměnili jsme vše, co přišlo, a celý zápas nepolevili. Nutno ale objektivně říct, že Oldřišov asi nepřijel v optimální sestavě a navíc bez jediného náhradníka. Ale to nemění nic na věci, že výsledek, který jsme uhráli, jen tak nepřekonáme.
Sám jste vsítil čtyři góly. Povedl se Vám podobný kousek už někdy?
No na 4 vsítěné branky bych musel zavzpomínat někde do přípravky, na velkém hřišti se mi to určitě ještě nepovedlo. Super výkon podal celý mančaft a já těžil z toho co kluci připravili.
Popište nám pro náš portál tyto branky.
První gól padl po tom co našemu hrajícímu matadorovi Péťovi Lhotskému gólman zlikvidoval hlavičku a já se dostal k odraženému balónu na penaltě a placírkou dával k tyči. U druhého gólu jsem dostal balon na hranici šestnáctky, posunul na levou nohu a střelou překonal gólmana. U třetího jsem byl faulován a byla písknutá pencle, chtěl jsem ji přenechat našemu kapitánovi, přestože kopu penalty já, jsem zastánce, že faulovaný hráč kopat nemá, ale kluci chtěli hattrick tak jsem penaltu kopl a proměnil. Čtvrtý přišel v druhé půlce, kdy mi míč před šestnáctkou přistrčil Patrik Slavík a střela zpoza vápna skončila v kase.
Vzpomenete si ještě na svou první vstřelenou branku?
První netréninkový gól jsem dal v mcdonald cupu. To si vybavuji :-D
V neděli vás čekají Sudice, které to na svém hřišti umí. Co od tohoto zápasu očekáváte?
Tak tohle bude úplně jiný zápas, Sudice šlapou na vrch tabulky a jsou silný mančaft. Navíc my s nimi v přípravě bouchli 5:1, takže je co vracet. Uvidíme, kdo si v neděli v kabině střihne vítězný pokřik.
Jaké ambice mají Strahovice?
Naše ambice jsou hrát první trojku a udělat si pokaždé pěknou sobotu nebo neděli aspoň podle mě :-D. Jestli to tréňa vidí Jinak tak sorry… :-D
Chtěl by jste si zahrát i vyšší soutěž?
Náš nově zvolený kápo je hodně dominantní a uvítal by okres :-D. Mně osobně je to jedno. Klidně budu hrát tuto soutěž, být v první čtverce než se výš plácat u sestupových pozic.
Máte nějaký předzápasový rituál?
Rituál nemám vůbec žádný.
V kolika jste začal hrát fotbal? Popište nám svou kariéru.
Začal jsem v 6 letech v rodném Dolním Benešově, kde jsem prošel přes přípravku až do konce dorosteneckého věku, kromě jedné sezóny ve starších žácích, když jsem byl hostoval v SFC Opava. V poslední fázi dorostu jsem se vážněji zranil a byl 2.5 roku bez pohybu, což přineslo dost kil na víc. Po této době jsem to zkusil restartovat v benešovském béčku, které bohužel po mojí první sezóně zrušili kvůli slabému počtu hráčů. Tak mě natáhl do Strahovic ostrostřelec z Áčka Tomáš Obrusník, a představil bývalému trenérovi (managerovi) Tomáši Peterkovi (Pepis) :-D No a aktuálně tu kroutím druhou sezónu a jsem spokojen, že jsem se dostal, do tak super kabiny!!
Váš oblíbený fotbalista a tým?
Můj oblíbený tým je jako od Martina Obrusníka, který uzavíral rozhovorem podzim, Manchester United. Jako hráče jsem měl vždy rád Ronaldinha, a kdyby jsme koukli třeba do United tak by to mohl být Dimitar Berbatov. Moc toho nenaběhal, ale jak se dotkl balonu tak to bylo něco!
Čemu se věnujete ve volném čase?
Volný čas rád trávím s přítelkyní nebo kamarády. Rád si zajdu zacvičit nebo zahrát poker. Jiné sporty ani moc nepreferuji. Když se něco mezi kámoši domluví tak je to zase fotbálek v tělocvičně nebo na umělce.
Blíží se Euro. Jak si myslíte, že dopadne náš reprezentační tým? A koho vidíte za favorita šampionátu?
No, naši zahráli super kvaldu a za odměnu dostali super skupinu :-D. Samozřejmě bych byl rád, kdyby se dostali do vyřazovacích bojů, ale postup by pro mě byl spíš překvapením. Jinak favorit to asi není, ale rád bych viděl vyhrát Anglii.
Díky za rozhovor.
Já děkuji také a mějte se.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.