ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 17.kolo Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 17. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Vítězem je hráč týmu FK Příluky Petr Votava. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V úvodu gratulace k hráči kola, co Tě to bude v kabině Příluk stát? Jsi navíc premiérovým vítězem?
Ještě jednou všem děkuju za hlasy. Jsem na Příluku teprve druhou půlku sezony ! Ani jsem si nevšiml, jestli máme v kabině nějaký sazebník... Ale tak nejspíš mi to kluci v kabině nějak sečtou a nějakou tu slivovici budu muset donést. Než jsem přišel do Příluku, tak jsem v Malenovicích a na Viktorce byl vždy největší dárce, ale co se týče pokut!
Tvůj výkon podle fotbalových expertů v Hulíně byl výborný, rozhodl jsi o třech bodech, jak hodnotíš výkon Vašeho týmu?
Myslím si, že V Hulíně to bylo těžké utkání, protože oni jsou na své velké hřiště zvyklý a v některých fázích zápasu nás i přehrávali! Pak se nám s bráchou povedla jedna akce, on me našel parádní přihrávkou za obranu a ja jsem přesprintoval v souboji stopera domácích a obešel jsem gólmana a skóroval. Výsledek jsme pak i díky Petrovi Kupkovi a a celému týmu udrželi. Se svým výkonem jsem spokojeny. Ale je to zásluha celého týmu!
Kde jsi začínal s fotbalem a jaká je zatím Tvoje kariéra a kdo Tě trénoval a na které spoluhráče a trenéry nejraději vzpomínáš?
S fotbalem jsem začínal ještě v tehdejší Tescomě Zlin! Od tech nejmenších kategorií až po dorost. Pote sem musel podstoupit první ze tří operaci kolene. a chodil sem po hostováních! Při hostování jsem procházel kluby jako Luhačovice, Paseky, Viktoria Otrokovice a poslední štace - Malenovice, na kterou rád vzpomínám. Rád vzpomínám na všechny spoluhráče a trenéry. Ale mám dva trenéry, které bych chtěl zmínit - a to pana trenéra R. Střelce, u kterého jsem s fotbalem začínal ve Zlíně, tak pak trenéra T. Stýskala, který me vedl v dorostu Otrokovic. A co se týče hráče, tak na Viktorce Tomáš Frydrych a v Malenovicích Vašek Gazda. A samozřejmě můj mladší brácha Matěj, se kterým si na hřišti hodně rozumíme!
Jak se Ti hraje se svými spoluhráči, koho považuješ za největší tahouny?
Dá se říct , že s novými spoluhráči se mi hraje skvěle! Jsme parádní parta a ja sem rád, ze mě kluci vzali mezi sebe tak dobře ! Za ty největší tahouny Příluku považuju samozřejmě Petra Kupku, Jaru Strachoňe, mladého Luďu Lošťáka a samozřejmě trenéra Lošťáka ! Ale jsme tým, takže každý je stejně důležitý! Nejraději bych vyjmenoval všechny!
Jak hodnotíš dosavadní kola, kdo Tě nejvíc ze soupeřů překvapil a co říkáš na Vaše postavení v tabulce?
Celá soutěž je hodně vyrovnaná! Navíc se tu hraje spousta derby zápasů, coz taky dodá na atraktivitě. Hodně sleduju bývalé spoluhráče a kamarády z Malenovic a také rezervu Viktorky. Tyhle dva týmy a nás, bych favorizoval na první tři místa tabulky.
Co Tvoje další zájmy, kromě fotbalu a práce, komu fandíš a kdo je Tvým fotbalovým vzorem?
Mezi další koníčky řadím futsal, florbal, basket, prakticky každý týmový sport. Ale nejlepším a nejoblíbenějším koníčkem je moje přítelkyně Michaela s dcerkou Lilly! Můj nejoblíbenější klub je Real Madrid, který sleduju prakticky denně a fotbalový vzor je brazilsky Ronaldo.
O víkendu hrajete doma s lídrem tabulky ze Sehradic, to bude asi těžký protivník, ale na jaře se jim příliš nedaří?
Na Sehradice se těším. Chtěli bychom jim vrátit podzimní výsledek na jejich hřišti! Ale určitě to nebude jednoduché, i když třeba nemají na jaře takovou formu, jako na podzim.
Jak se Ti líbí náš nový portál o nižších soutěžích, od tohoto týdne zde jsou i statistiky jednotlivých hráčů, branky, karty, střídání - co by jsi ještě vylepšil na portálu fotbalunas.cz
Myslím si, že je to bezva takhle podrobně propagovat nižší soutěže v Čechách a na Moravě. Ja osobně to sleduji a mohu říci, ze odvádíte skvělou práci! Nic bych neměnil Jen tak dál!
Dík za rozhovor, ať se Ti daří i nadále....

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 19 47:13 46
2 SFK Elko Holešov B 19 60:27 39
3 SK Březnice 19 43:43 34
4 FC Fryšták 18 49:30 32
5 TJ Sokol Veselá 19 53:46 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 21
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 18
4 Jan Večeřa 14
5 Stanislav Uličný 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku