ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 21.kolo Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 21. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal Jan Kamarád z týmu TJ Slavoj Dubá! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vraťme se k poslednímu utkání. Jak byste vy zhodnotil tento zápas?
Osobně jsem čekal vyrovnanější utkání. Dá se říci, že se nám vše v zápase dařilo, naproti tomu soupeř měl, jak se říká, den blbec.
Proč si myslíte, že jste byl zvolen nejlepším hráčem kola?
To je spíše otázka na hlasující. Ale možná proto, že se mi podařilo odehrát docela dobrý zápas nebo se jim líbilo mé příjmení (smích). Já si ale myslím, že to měl vyhrát můj spoluhráč Míra Demeter, který podal dobrý výkon a přidal k němu krásné 4 góly.
Prý hrajete ve středu pole. Jaké jsou vaše úkoly na hřišti?
Vesměs standardní jako u každého středního záložníka, rozehrávat hru, podporovat jak útok, tak obranu. Vlastně i jeden speciální úkol od trenéra mám a to je abych moc nestřílel. Nejsem gólový hráč, tak asi nechce, abychom zbytečně neztráceli míče. Raději mám nahrávat. (smích)
A hrál jste na tomto postu vždy?
Za celou dobu co hraji fotbal, tak jsem vyzkoušel všechny posty mimo brankáře. Ale středního záložníka už několikátou sezónu hraji pravidelně.
Jaké byly vaše fotbalové začátky?
Od mala hraji za Dubou. S několika spoluhráči hrajeme spolu také už od malička.
Vzpomenete si na nejlepší fotbalové období?
Mám dvě období, na která s oblibou vzpomínám. První jsem zažil v dorostu, kdy se nám podařilo postoupit do A. třídy. Měli jsme dobrou partu. Bohužel, po postupu pár spoluhráčů, kteří byli i největšími tahouny týmu, už nemohlo hrát kvůli věku. Jinak si myslím, že i následující sezóna by byla výsledkově více podařená. Druhé období byla jarní část mé první sezony za dospělé. Jednak jsem se stal stálým členem základní sestavy a pak se nám i podařilo v posledním kole dostat na první místo a tím pádem jsme postoupili do B. třídy.
A naopak na to nejhorší?
Asi podzimní část mé první sezóny za chlapy. Nedostával jsem moc příležitostí, ale jak jsem uvedl v minulé otázce, na jaře se to otočilo.
Jaký je váš top klub a hráč?
Nejoblíbenější hráč Frank Lampard. Týmů mám více - Slavia, Chelsea, Real Madrid.
Jak byste zhodnotit fotbalové zázemí Dubé?
Jedině pozitivně. Například hřiště si troufnu zařadit mezi jedno z nejlepších na okrese.
Jak myslíte, že naše reprezentace dopadne na Euru?
Já jsem optimista, takže věřím v dobrý výsledek, i když máme těžkou skupinu. Když jí zvládneme a postoupíme, tak se pak může stát cokoliv.
Od dubna loňského roku běží nový fotbalový portál Fotbalunas.cz, který mapuje amatérské fotbalové soutěže. Co na něj říkáte?
Určitě je to dobrá věc, ale přiznám se, že ho moc nesleduji. Jenom když někdo ze spoluhráčů sdílí na našich Facebookových stránkách nějaký příspěvek, tak to se podívám.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.