"Neměnil bych klub ve kterém jsem šťastný." stojí si za svým kanonýr Libor Dvořák

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 26. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Libore gratuluji k výhře v anketě o hráče kola. Je to již vaše třetí vítězství. Co na to říkáte? Máte z toho ještě vůbec radost (smích)?
Děkuji. Každé vítězství v anketě potěší, o to víc teď na jaře když se mi moc nedařilo. Chtěl bych poděkovat klukům z týmu, své manželce a fanouškům za hlasy, podle procent jich nebylo málo.
V utkání jste vstřelil jednu branku. Můžete nám popsat jak padla?
Na útočné půlce byli čtyři hráči a to dva obránci, gólman Číměře a já. Takže to byla vlastně "jednoduchá věc" střelit gól (smích). Jeden z obránců chtěl nahrát druhému, já jsem vystihl přihrávku a těsně před vybíhajícím gólmanem na poslední chvíli vypíchl míč a nasměroval ho přímo do brány.
Jaký byl celkově zápas s Číměří? Chtěli jste to mít rychle za sebou a chvátat na následnou dokopnou?
Zápas s Číměří byl vyrovnaný. Tímto bych chtěl klukům z týmu poděkovat za bojovnost, právě díky ní jsme odehráli dobrý zápas. Škoda jen, že jsme si vítězství nechali vzít 10 minut před koncem zápasu. Kluci se určitě na dokopnou těšili, ale v průběhu zápasu na to nikdo nemyslel a všichni se soustředili na zápas. Já sám jsem o dokopné nepřemýšlel, po zápase jsem jel domů ke své rodině.
Jak by jste shrnul uplynulou sezónu? Mrzí Vás konečné umístění vašeho týmu?
Podzim byl parádní, odehráli jsme výborná utkání, bojovali jsme!! Na jaře nám vyšly první čtyři zápasy, po zbytek sezony se bojovnost vytratila a my jsme nepředvedli žádný dobrý zápas, Když to shrnu podzim dobrý, jaro hrozný. Konečné umístění týmu mě mrzí. Samozřejmě bych náš tým rád viděl v popředí a ne na 8 příčce.
Nepanuje v týmu špatná nálada nebo spolu držíte v dobrém i zlém?
Špatná nálada panuje vždycky po zpackaném zápase. Ale všichni spolu držíme v dobrém i zlém, na každý zápas jsou všichni ready a v kabině panuje dobrá nálada.
Kdo si myslíte, že byl největším tahounem studenského týmu?
Na podzim byl naším největším tahounem jednoznačně Petr Adamec ale po zranění a několikáté operaci kolena ukončil svou hráčskou kariéru a na jaře nám moc chyběl. Teď se pro změnu ujal role trenéra a díky mu za to. Dalším tahounem by pro nás byl na jaře jeho bratr David Adamec. Je to skvělý hráč a velký srdcař Studentského fotbalu. Bohužel v prvním jarním utkání se zranil a tudíž nám celé jaro tahoun chyběl.
V této sezóně jste opět nastřílel úctyhodný počet branek a jste nejlepším střelcem přeboru spolu s Martinem Bodlákem. Myslíte, že přijdou nějaké nabídky z vyšší soutěže?
Letos právě moc úctyhodných branek není, 26 gólů je málo, tým jich ode mě očekává víc. Se svým výkonem v jarní části nejsem spokojený. Nabídky chodí pořád ale mé fotbalové srdce patří do Studené, neměnil bych klub ve kterém jsem šťastný.
Jaké jsou plány na novou sezónu? Bude nějaká speciální příprava?
Speciální příprava nejspíš žádná nebude. A plány? FK STUDENÁ skončí do třetího místa.
Jak budete trávit léto? Budete si chtít od fotbalu odpočinout?
Ano od fotbalu si chci odpočinout. Mám čtyřletou dceru, měsíčního syna a skvělou manželku takže léto strávím s nimi, všechen volný čas věnuji rodině.
Sledujete ME ve fotbale? Co říkáte na výkony České reprezentace?
Co říci na náš nároďák....Myslím, že se kluci snažili a každý z nich chtěl pro tým a vítězství udělat maximum. Bohužel udělali pár chyb na kterých inkasovali branky a vpředu se moc nedařilo. Pořád je to jen fotbal, někdy se daří a někdy zase ne. Určitě bych ale náš tým neodsuzoval.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.