Pavel Tarant fandí v české lize překvapivě Teplicím.

Hráčem 3. kola okresního přeboru se stal debutant za tým Železnice Pavel Tarant, který vstřelil tři branky do sítě Lužan. Rozhovor s hráčem kola přinášíme právě na této stránce. 

Záložník/Útočník

17. 5. 1993

185 cm

Software developer

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1. Jak proběhla letní příprava na sezónu mimo tým Železnice?
Odehrál jsem pár turnajů v malé kopané, jezdil na kole a občas si šel zaplavat.
2. Dařilo se Vašemu týmu a Vám v přípravných zápasech?
Já vlastně žádný přípravný zápas ani neabsolvoval, kromě jednoho zápasu v nepříliš povedeném Lázeňském poháru (5. místo).
3. Proběhla nějaká změna v kádru Železnice v letní přestávce?
Pokud vím, tak jsem přišel jenom já.
4. Jaký byl průběh zápasu s Lužany?
0:1, 0:2, 1:2, poločas, 2:2, 2:3, 3:3, penalty. Detailněji to bylo asi takhle: Lužany dobře bránily a my jim často chybnou rozehrávkou či zpracováním nahráli do rychlého brejku. Z toho dali první gól, při kterém se navíc zranil náš brankář. Bohužel musel otřesený dochytat alespoň první půli a tak to měli útočníci při dalším brejku o trochu jednodušší. Ve druhé půli jsme už byli podle mě lepší. Bohužel pro nás jsme toho nedokázali využít naplno a proto jen remíza. V penaltovém rozstřelu jsme měli více štěstí a vyhráli.
5. Jak se jmenuje Váš trenér a jaké má trenérské metody?
Trenér se jmenuje Ivan Hrych. Nevím, jestli používá nějakou konkrétní metodu, ale název by mohl být „zaber-přidej-makej“. Každopádně mě tréninky v Železnici baví a je to to, co jsem si od přestupu představoval.
6. Jak padly Vaše branky proti Lužanům?
První gól byl z rohového kopu na konci první půle. Po odražení od obránce to spadlo přede mě, tak jsem to zkusil. U druhého gólu šel centr do malého vápna, kde to propadlo až ke mně a já to dovezl s balónem na hlavě až do sítě. U třetího gólu bylo jen potřeba zachovat klid, protože se balón po hlavičce Majka odrazil od břevna kousek ode mě a já dával do odkryté poloviny branky.
7. Myslíte si, že Sparta s Tomášem Rosickým vyhraje titul?
Myslím, že ne.
8. Komu fandíte v letošním ročníku fotbalové ligy?
FK Teplice.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.