ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Snad jsme se v Oldřišove nastartovali

Máme zde prvního vítěze z Darkoviček. Naše redakce vyzpovídala pana Milana Dudu, který zajistil svému týmu výhru proti Oldřišovu třemi góly a dvěma asistencemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, gratuluji k vítězství. Co na něj říkáte?
Dobrý den, chtěl bych poděkovat všem, kteří mi dali hlas. Toto ocenění je milou odměnou za výkon v posledním kole (smích).
Co říkáte na propagaci amatérského fotbalu na našem portálu?
Váš portál sleduji už nějaký ten pátek, je fajn si přečíst o tom jak vypadaly zápasy okolních vesnic a ještě k tomu mít možnost zvolit každý týden hráče kola, jen mi tam chyběla i podpora Opavské čtyřky.
Jak jste spokojen v Darkovičkách?
No na to, že hráčem Darkoviček jsem teprve měsíc a pár dnů (přestup 3. 8. 2016), jsem spokojen dost (smích). Ne, teď už vážně, hostoval jsem zde dvě sezóny a konečně se dotáhl i můj přestup dokonce. Spokojený tady jsem víc než dost, protože tu je super parta kluků a navíc ještě chtějí hrát fotbal.
Jaká je parta v kabině?
Parta je tu super, fungujeme teprve třetím rokem a myslím, že leckterý tým nám může tu partu závidět. ;)
Kdo v kabině vymýšlí srandičky?
No, tak to je těžko říct, každý přidá něco (smích). Ale hlavními tahouny jsou hlavně brácha (trenér) , Haša , Pepe , Muřka a sem tam i já
Jaké ambice má Váš tým?
Chceme hrát určitě někde v top 5, tým na to máme dost kvalitní, jen to potvrdit na hřišti.
Jak jste spokojeni se svým účinkováním v soutěži?
No první dva zápasy jsme vyhořeli, s Darkovicemi jsme se konečně chytli a v Oldřišově jsme už snad nastartovali.
Co říkáte na reorganizaci soutěží?
Je to super, jelikož jsme hned v naší první sezóně chtěli moc postoupit (skončili jsme druzí za Závadou). Další sezónu se nám to nepovedlo, tak teď už konečně jsme “postoupili“, někdo může říct, že to není fér, ale já si myslím, že je fajn že si týmy víc zahrají, a některé zajížďky za Opavu/Ostravu nám odpadly.
Popište nám poslední zápas v Oldřišově. Podle skóre šlo o jasnou záležitost.
No skóre sice mluví jasně, ale zápas mohl vypadat úplně jinak. V 1. minutě mohli jít domácí do vedení, ale z nepochopitelného důvodu domácí záložník z metru přehodil branku při zakončení hrudníkem?! Poté ještě měli domácí jednu tutovku, naštěstí nás Peťa podržel (pozn. Petr Pískala). Potom do poločasu jsem nahrál na obě branky Michalovi (pozn. Michal Gai) a sám jsem zahodil jednu tutovku. Věděli jsme, že pokud dáme třetí branku tak se domácí položí, naštěstí hned v úvodu jsem domácím utekl a dal na 3:0, poté se už sesypali.
Vy sám jste vsítil hattrick. Popište pro naše čtenáře Vaše branky.
Na začátku druhého poločasu jsem přečetl rozehrávku domácí obrany, obešel brankáře a dával do prázdné. Druhý gól jsem přidal po přihrávce Vojty Mikuly na půli hřiště, kde jsem domácím utekl a jak se říká, když nevíš co s tím, dej to bodlem, vymetl jsem levý vinkl. Třetí gól byl obdobný, po skvělé rozehrávce obrany se míč dostal na Radka Tesarčíka, a ten mi jej narazil, a scénář byl stejný jako u druhého gólu, jen s tím rozdílem že tentokrát jsem to poslal k tyči.
V kolika letech jste začal hrát fotbal?
Ve čtyřech letech.
Kdo Vás k fotbalu přivedl?
No byli mi čtyři, takže asi rodiče (smích).
Popište nám Vaši kariéru.
Ve čtyřech letech jsem začal hrát fotbal v TJ Sokol Vřesina. V osmi letech jsem se přestěhoval do Darkoviček, ale hrál jsem pořád za Vřesinu, kde jsem vydržel až do devatenácti let, kde jsme dokonce vyhráli Opavskou trojku a postoupili do Okresního přeboru. :-) Ale bohužel po jedné odsezené sezóně na lavičce v Okresním přeboru jsem si řekl dost, a šel hostovat do Darkoviček, kde jsme mezitím založili B tým (hlavní podíl na tom má Fiki (brácha), ale samozřejmě i ta parta kluků co do toho šla!). Zde jsem hostoval dva roky, a nyní mě už vykoupili z Vřesiny. Za ty skoro tři roky co hraji v Darkovičkách jsem si vybojoval i pozici na lavičce 1. A třídy a jsem rád, že mi trenér dá důvěru a pustí mě tam. Aspoň se ukázalo, že Okres není všechno! :-)
Jaký je Váš oblíbený fotbalista?
Jelikož jsem velký fanda Arsenalu, tak Alexis Sánchez. Líbí se mi jako fotbalista ale i jako osobnost, jeho nasazení za nároďák je neskutečné!
Co děláte ve svém volném čase?
Trávím čas s přítelkyní, chodím hrát fotbal, chodím trénovat fotbal ( starší přípravka), rád navštěvuji restaurační zařízení s přáteli, no a rád sleduji sport.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.