ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 4.kolo | 1.B třída sk. A - Radek Hanousek "Kde jsem hrál tam se sestoupilo."

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 4. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Radek Hanousek zpovídán pro fotbalunas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k zisku hráče kola. Znamená to pro vás něco?
Díky. Ocenění je příjemné a jsem za něj rád. Doufám, že mě to nastartuje k lepším výkonům za Bavorovice.
Myslíte si, že třeba díky tomuto titulu se rozšíří zástup vašich fanynek?
(Smích) To nevím, mám jednu fanynku a tou je moje přítelkyně. Právě ona z toho titulu měla největší radost. Jinak fanynky asi neklapnou jsem na to starý.
Jaký byl zápas s Kaplicí vašima očima?
Jeli jsme tam samozřejmě vyhrát. Protože pokud budu mluvit za celý tým máme teď v Bavorovicích velké ambice. A chtěli bychom postoupit zpátky do 1. A. Zápas v Kaplici byl hodně těžký. Začali jsme celkem dobře, ale pak jsme inkasovali. Do půle se nám se nám ovšem podařilo vyrovnat. Myslím, že Kaplice byla v zápase lepší než my a nakonec jsme byli na horké půdě za bod rádi. Myslím, že tam mnoho týmů vyhrávat nebude.
Dával jste pěkný gól z přímáku. Pilujete nějak speciálně standardky?
Abych se přiznal co se týče penalt, rohů a přímáků kopu je od přípravky. Je to asi takový malý dar. Samozřejmě při každém tréninku se tím zabývám.
Jaká je vaše fotbalová kariéra a v kolika letech jste s fotbalem začínal?
(Smích) Téhle otázky jsem se docela bál, protože mám v kariéře docela smůlu. Ti, kteří o tom vědí se mi smějí jelikož kam přijdu tam se sestupuje. Nechtěl jsem to prozrazovat, protože většina lidí o tom ani neví. Řekl bych totiž, že mám nejvíc pádů v celé ČR. Začínal jsem tuším v šesti letech ve Zlivi. Snad jediné angažmá kde jsem nesestoupil bylo, když jsem hrál v Rakousku a kopal tam jednu sezónu. Ale zjistil jsem, že se tam počítají žluté karty, což je také moje oblíbená disciplína. A tak jsem se na to po roce vybodnul a vrátil se zpátky do Bavorovic kde jsem zažil další dva sestupy. To byla vážně bomba. Doufám, že zažiji také úspěšnější sezónu než sestupovou (smích).
Jaký je váš oblíbený klub a fotbalový vzor?
Oblíbený klub je samozřejmě Slavia Praha. Je to moje rodina a každý kdo mě zná to ví, že je to pro mě číslo jedna. Fotbalový vzor vyloženě nemám.
Jaký post vám na hřišti nejvíc vyhovuje?
Ač jsem krajní záložník asi nejvíc mi vyhovuje post útočníka kde můžu běhat a plašit obránce. Ale nemám problém odkopat to i na beku. Třeba zrovna v Kaplici se nám zranil obránce a poločas jsem byl v útoku a pak nastoupil na beka.
Jak často se spoluhráči vídáte na trénincích?
Trénujeme 2x týdně! Docházka je suprová. Cítím z týmu velkou radost a sílu postoupit zpět do 1. A třídy! Jediné co se mi nelíbí je, že moc běháme (smích). Trenér Peťa Smejkal má vždy dobře připravený trénink, ale běhá se opravdu hodně a kvůli tomu ho moc v lásce nemám (smích). Snad si tenhle rozhovor nepřečte, jinak budu hned v úterý klikovat!!!
Jaké jsou vaše koníčky, když se zrovna nevěnujete fotbalu?
Mám rád FIFU na počítači, s chutí si zahraji tenis a trávím asi hodně času na Facebooku (smích).
Máte nějaký rituál před zápasem?
Můj rituál před zápasem je tři vychlazené pivečka plus jeden rumík (smích). A ráno polibek od mé přítelkyně pro štěstí! Tentokrát na políbení zapomněla a hned z toho byl gól a tohle krásné ocenění! Takže zákaz líbání a místo toho jedno pivo navíc (smích).
Je v letošní sezóně nějaký zápas na který se obvzláště těšíte a naopak neoblíbené hřiště?
Právě v 1.B soupeře moc neznám. Přijedou k nám třeba Loučovice kde jsem hrál naposledy v dorostu, takže pro mě poměrně neznámé týmy. Na druhou stranu bude zajímavý zápas s Dřítní a pro mě to bude takové derby. Jsem ze Zlivi a v Dřítni jsem také půl roku hrál. Mimochodem jsme tenkrát samozřejmě spadli (smích). K tomu se, ale nechci moc vracet byl to můj asi pátý sestup. Takže soupeře na kterého bych se vyloženě těšil nebo si ho nepřál asi nemám.
Chtěl byste něco vzkázat rodině, kamarádům, spoluhráčům... prostřednictvím fotbalunas?
V první řadě poděkovat a popřát vaší redakci mnoho úspěchů. A samozřejmě poděkovat rodině, přítelkyni a všem co mi posílali hlasy. Spoluhráči Filipu Šafránkovi, který mi psal, že si musí nařídit budíka aby mohl hlasovat každou hodinu i v noci (smích). A vzít si prášek na hlavu, protože je to takový blázen (smích) také vyřídit pozdrav. A samozřejmě i celému bavorovickému klubu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.