ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Škoda, že otec není o pár let mladší a o trochu rychlejší, možná by měl pro ty mé kolmé přihrávky trochu více pochopení

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 6. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde. Tentokrát naše redakce vyzpovídala Petra Lhotského ml..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, jak se cítíte jako vítěz v anketě o hráče kola?
Dobrý den, je to pro mě milé překvapení a taková malá náplast za nedělní prohru ve Služovicích. Každopádně moc děkuji všem za hlasy a tréňovi za nominaci.
Co říkáte na propagaci amatérského fotbalu na našem portálu?
Myslím si, že je to skvělá věc. Patří Vám velký dík.
Co se vám na něm líbí nejvíc, Co Vám zde naopak chybí?
Líbí se mi tu opravdu dost věcí, například: aktuální výsledky, reportáže z utkání, sestavy kola, přehlednost stránek atd. Co mi zde chybí opravdu nevím, protože co si potřebuji zjistit nebo najít, tady umím snadno dohledat.
V minulém kole jste prohráli ve Služovicích. Jak jste viděl zápas, který jste prohráli brankou v poslední minutě?
Věděli jsme, že to nebude jednoduchý zápas. Už od začátku jsme, ale byli o něco aktivnější a vytvořili si brzy slibné šance, které jsme ovšem k naší smůle nedokázali proměnit. Odměna za aktivitu v prvním poločase přišla až ve 34. minutě, kdy krásnou střelou otevřel skóre Lukáš Slanina. Domácí hrozili z rychlých brejků po křídlech a těsně před poločasem nás dokázali potrestat a srovnali na 1-1. Ve druhém poločase jsme nedali penaltu (tímto zdravím našeho kapitána :D), a hra se vyrovnala. Oba týmy si vytvořili ještě nějaké další šance, ale žádná se neuchytila. A tak, kdy už se zápas blížil ke svému konci, vše nasvědčovalo tomu, že se body budou dělit. Ovšem k nám se otočilo štěstí zády a i když jsme celý zápas sahali po 3 bodech, nakonec nemáme žádný. Služovice v poslední minutě urvaly výhru na svou stranu. Pro nás to byl velmi smolný zápas, nicméně mohly jsme si za to sami tím, že jsme nedokázali využít naše šance.
Jak se Vám hraje v jednom týmu s vlastním otcem?
Jelikož mě otec skoro celou fotbalovou kariéru trénoval, tak to byla pro mě vždy výzva. V prvním společném zápase byla trošku tréma, ale hraje se mi s ním fajn, jen škoda, že není o pár let mladší a o trochu rychlejší, možná by měl pro ty mé kolmé přihrávky trochu více pochopení. :D. Občas se hecujeme navzájem, ale hlavně u nedělního oběda poslouchat, proč jsem mu zase nepřihrál, není vždy povzbudivé. :D
Jste ve Strahovicích spokojen?
Ve Strahovicích jsem velmi spokojen. Je tady hodně dobrá parta, navíc se většinou známe už od žáčků, takže jsme na sebe zvyklý. Myslím, že na to jaká jsme malá vesnice, je tu fotbal na úrovni a to i díky našim ambiciózním trenérům. :)
Jaké ambice má Váš tým?
Myslím si, že tým má ambice hrát okolo toho 3. místa.
Koho vidíte za největšího favorita na postup?
To se po pár kolech těžko hodnotí, ale mile mě překvapují výsledky Dobroslavic.
V kolika letech jste začal hrát fotbal?
Asi v 6 letech.
Popište nám svou kariéru.
Už od benjamínků hraji ve Strahovicích. Jelikož jsme měli docela silný ročník, dařilo se nám přehrávat okolní vesnice a to i v žákovských kategoriích a v dorostu, kde jsme dokonce postoupili do krajské soutěže a vyhráli pohár města Opavy. Hned první rok v mužské kategorii, jsem si v předposledním zápase sezony poškodil meniskus a přetrhl přední křížový vaz. Následovala plastika vazu a dlouhá rehabilitace. Každopádně jsem rád, že je teď vše v pohodě a že jsem se zase mohl vrátit na trávník (musím zaklepat). Momentálně nastupuji za A tým, a když je možnost, přijdu pomoct klukům z B mužstva.
Kdo je Váš oblíbený fotbalista?
Thierry Henry a Marco Reus.
Jaký je Váš fotbalový sen?
Zahrát si finále Ligy mistrů a rozhodnout o výsledku gólem v 90 + 3 minutě nastavení. :D .
Jak trávíte volný čas?
Volný čas trávím s přítelkyní, kamarády a rád sportuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.